Kajaani haki pisteet Kotkasta

KTP:n ja Kajaanin välinen ottelu alkoi tasaisissa merkeissä. Vartin kohdalla Kajaanin Brite Andoh pääsi hyvälle laukaisupaikalle, mutta Jiri Kosken upea torjunta esti avausmaalin syntymisen. Kymmenen minuuttia myöhemmin Kalle Multanen kurotti keskitykseen, mutta tolppaa lähemmäs maalia eivät kotkalaisetkaan vielä päässeet. KTP piti hienokseltaan enemmän palloa, mutta myös Kajaani oli vaarallisen oloinen aina pallon saatuaan. Yksi näistä vierailijan pallonhallintajaksoista tuotti myös tulosta, kun Matias Juntunen pääsi tälläämään keskityksen jälkeen maalin edustalle elämään jääneen irtopallon ylänurkkaan. 33 minuuttia oli pelattu ja Kajaani johti 0-1. KTP vastasi jälleen tolppalaukauksella, kun Kasperi Liikosen kierteinen veto aiheutti ensin pystypuussa kilahduksen ja sitten yleisössä kohahduksen. Tauolle lähdettiin siis 0-1 tappioasemassa. Toisella jaksolla pelin tempo laski, eikä kumpikaan joukkue päässyt enää samalla tavalla kunnon maalipaikoille. KTP vaihtoi keskikentälle Miro Schwalenstöckerin sekä Kimi Kolsin. 78 minuuttia oli pelattu kun KTP sai pallon jälleen maalin kehikoihin. Valitettavasti tolppalaukauksista ei pisteitä jaeta, ja kun ei KTP omissa maalipaikoissaan onnistunut, niin Kajaani oli tehokas omissaan. Kentälle vaihdetun Thiago Trindaden laukaus oli tarkka ja painava, ja 3 minuuttia ennen täyttä aikaa Kajaani oli jo kahden maalin vierasjohdossa. Ottelusta jäi hukattujen maalipaikkojen takia paljon jossiteltavaa, mutta totuus on se että KTP ei palloa saanut kertaakaan maalipuisen väliin, kun taas Kajaani sen teki kahdesti.