KTP ansaittuun voittoon Musasta

KTP:lla oli allaan nihkeä vierastasapeli Myllykoskelta, kun vastaan asettui toinen nousijajoukkue Musa Porista. Matias Lindfors otti avauskokoonpanopaikan keskikentän keskustassa, muutoin ryhmitys kentälle oli pitkälti Mypa-ottelun kaltainen. KTP hallitsi palloa ja pyöritti peliä mallikkaasti läpi ottelun. Musan rooli oli lähinnä roikkua mukana ja kytätä vastaiskupaikkoja. Ottelun alkupuolen parhaat maalipaikat pelattiin Kalle Multaselle ja Kasperi Liikoselle, mutta vielä tässä vaiheessa viimeistely ei ollut terävintä mahdollista. Kun puoli tuntia oli pelattu, sai Musa ensimmäisen maalipaikkansa. Taiki Kagayaman vapaapotku rangaistusalueen kulmalta oli painava ja Jiri Koski KTP:n maalilla oli voimaton. 0-1 asemassa KTP ei kuitenkaan hätääntynyt, vaan painoi hyökkäyksiään kohti Musa-maalia. Palkintoa ei kuitenkaan vielä saatu ja tauolle mentiin vierasjohdossa. Toisella puoliajalla KTP otti ohjakset kokonaan käsiinsä, eikä Musa pystynyt enää millään roikkumaan mukana kotijoukkueen vauhdissa. Vain muutama minuutti toista puoliaikaa oli pelattu kun Anton Eerola pääsi laukomaan boksissa pomppineen irtopallon verkon perille. Tasatilanteessa KTP:n peli vapautui entisestään ja johtomaali saatiin puserrettua kun 73 minuuttia oli pelattu. KTP:n toisesta maalista vastannut Kalle Multanen osui ottelun loppuhetkillä vielä toistamiseen ja kun ei Musa saanut oikeastaan minkäänlaista kiriä aikaiseksi kirjattiin loppulukemat Arto Tolsa Areenan tulostaululle 3-1. KTP: Koski, Manel, Voutilainen, Pahkasalo (86’ Kolsi), Ollila (90’ Anttila), Multanen, Eerola, Mäkijärvi, Lindfors, Liikonen (61’ Kurki), Laitinen