Kaikki mikä voi mennä pieleen – Haka vei pisteet kotonaan 6-3 voitolla

Kauden ensimmäinen vieraspeli Valkeakoskella oli täydellinen katastrofi. Päävalmentaja Argo Arbeiterin sanoin kaikki mikä voi mennä pieleen niin meni tänään eikä pelistä löydy mitään hyvää sanottavaa. Kalle Multanen jatkoi tähän vielä pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa, että hävettää joukkueen esitys; Haka oli niin paljon parempi eikä kotkalaisilta löytynyt toimivia asioita heitä vastaan.    Hakan maalikarkelot alkoivat pelin 12’ minuutilla, kun oikealta lähtenyt keskitys KTP:n maalin edustalle tavoitti hyvin sijoittuneen Mansourin, joka pääsi puskemaan pallon Jiri Kosken käsien kautta voimalla verkkoon. Maali-ilottelut jatkuivat Hakalla ajoissa 22’ ja 29’. Ennen kuin puoli tuntia oli pelattu taululla siis 3-0 lukemat kotijoukkueelle.   Ajassa 35’ KTP pääsi avaamaan maalitilin. Aleksi Pahkasalo antoi kulmapotkun, mikä maalinedustan hässäkän päätteeksi päätyi Multasen ja lopulta Laitisen jalan kautta Hakan maaliin.    Hakan 4-1 maali ajassa 43’ sai alkunsa Pahkasalon ja Manelin antamasta vapaapotkusta, jossa syöttö epäonnistui, ja Haka pääsi nopealla hyökkäyksellä välittömästi rankaisemaan toiseen päätyyn.    Puoliajalle siirryttiin tilanteessa 4-1.    KTP pääsi kaventamaan ajassa 51’.  Pahkasalon vasemman jalan keskitys vasemmalta laidalta tavoitti Multasen boksissa, joka pääsi puskemaan lukemat 4-2. Pahkasalon keskitys oli aivan loistava ja tämä tilanne oli pelin valopilkku.   Hakan maalikarkelot jatkuivat ajassa 68’, kun Hakan pelaajat pääsivät pelaamaan piensyöttöpeliä KTP:n boksissa. Pallon maaliin jo toiseen otteeseen siirsi lopulta Hakan toppari Starck. Ajassa 77’ Dolivo teki ensimmäisen maalinsa KTP:n riveissä kulmapotkun jälkitilanteesta ja päivitti lukemat 5-3. Haka viimeisteli 6-3 lukemat vielä ajassa 88’ kulmatilanteesta.   Pelinrakennus oli KTP:lle kuin tervanjuontia läpi ottelun, kun taas Haka loi tilanteita hyvin ja helpon oloisesti. Varsinkin ensimmäisellä puoliajalla Hakan viimeistely oli erittäin tehokasta.  Loppulukemat 6-3 antavat vielä paljon anteeksi KTP:n pelistä, jonka peli ei vain onnistunut tänään millään tasolla.    Seuraavana kohdataan EIF kotona maanantaina 13.5. EIF on muutenkin ollut aina KTP:lle hankala vastustaja ja tämän päiväisestä pelistä on tapahduttava paljon, jotta päästään pisteisiin kiinni.   KTP: Koski, Manel, Voutilainen, Dolivo, Kottoy, Leppänen, Pahkasalo, Ollila (59’ Lindfors), Multanen, Eerola (35’ Mäkijärvi), Laitinen (83’ Lassila)