KTP ja TamU toistamiseen tasapeliin

KTP palasi harjoitusottelujen pariin sunnuntaina 25.3. kun kohteena oli Pirkkahalli ja isäntänä Tampere United. Joukkueet kohtasivat jo aiemmin tänä vuonna Kotkassa, jolloin päädyttiin maalittomaan tasapeliin. Nyt joukkueiden rakentaminen oli edennyt huomattavasti pidemmälle ja peli olikin tammikuuhun verrattuna tasokkaampaa. Heti ensiminuuteilta lähtien KTP otti hallitsevamman osapuolen roolin ja pakotti kotijoukkueen puolustuskannalle. Sinipaidat pystyivät varjelemaan maaliaan noin vartin verran, kunnes KTP iski onnistuneesti. Aleksi Pahkasalon oivaltava pystysyöttö vapautti Silvan nokikkain TamU-vahti Antti Kuusisen kanssa. Brassivahvistus ei tilanteessa erehtynyt, vaan sijoitti pelivälineen varmasti takakulmaan. Ottelu jatkui selvässä KTP:n komennossa ja vierasjohto kasvoi 25. minuutilla. Tällä kerralla Silva tarjoili vasempaan laitaan Aleksi Tarvoselle, joka harhautusten jälkeen laukoi pallon verkon perukoille. Minuutti ennen taukovihellystä TamU pääsi iskemään kavennuksen. Jiri Koski oli avauksen jäljiltä ulkona maaliltaan ja Verneri Uimonen ampui lähes puolesta kentästä taukolukemiksi 1-2. Jos ensimmäisen puoliajan loppu oli vihreävalkoisten osalta synkkä, niin sitä oli myös toisen puolikkaan alku. 47. minuutilla Roope Kostiainen pääsi kuin varkain siirtämään maalin edustalta pelin tasoihin ohi maalille vaihdetun Ville Särkän. Salama-alusta huolimatta lisämaaleja ei enää toisella puoliajalla nähty. Pelin luonne tasaantui huomattavasti ensimmäiseen puoliaikaan verrattuna ja pöytäkirjaan merkittiin sopuisa lopputulos 2-2. TamU-TV tarjoilee ottelun jälkikäteen tästä linkistä: www.youtube.com/watch?v=ow46fxuJCM8 KTP:n avauskokoonpano: Koski Mahlamäki Coubronne Dolivo Manel Tarvonen James Lindfors Oksanen Pahkasalo Silva Vaihdossa: Särkkä Pasi Tamminen Mello Eerola