FC KTP Kotka ry

Kausi käyntiin kannattajatapahtumalla Karoliinassa 30.1.

KTP:n kausi käynnistyy virallisesti tiistaina 30.1. kannattajatapahtumalla Soittoruokala Karoliinassa. Paikalle saapuvat seuran puolelta puheenjohtaja Jukka Mustonen, miesten päävalmentaja Jonas Nyholm, naisten päävalmentaja Jari-Pekka Gummerus sekä urheilutoimenjohtaja Niko Ikävalko keskustelemaan tulevasta kaudesta. Keskustelun kapellimestarina toimii Jari Korkki.

- Ihmisiltä on tullut palautetta, et olis kiva tietää seuran tilanteesta enemmin ja päästä ihan kasvokkain juttelemaan, niin sen takia ajateltiin järjestää tällainen tapahtuma ennen kauden ensimmäistä kotipeliä, puheenjohtaja Mustonen summaa.

- Tarkoitus on mahdollisimman avoimesti käydä läpi seuran tilannetta ja antaa mahdollisuus myös kysyä suoraan jos joku askarruttaa. Muutenkin halutaan tällä kaudella lisätä vuoropuhelua seuran ja kannattajien välillä, Mustonen lisää.

Keskustelun lisäksi kannattajatapahtuman ohjelmassa on mielenkiintoinen katsaus tulevaan uuteen aurinkokatsomoon. Paikalle saapuu kannattajille tuttu mies, Samuli Kaivonurmi, tällä kertaa rakennusmestarin roolissa kertomaan viimeisimpiä kuulumisia työmaalta. Karoliinassa on myös mahdollisuus ostaa itselleen paikkanumeroimaton kausikortti uuteen katsomoon tarjoushintaan sekä lippuja tulevaan Ykkösliigacupin kotipeliin.

Ilta ei lopu vielä tähän, vaan myös uusia pelaajasopimuksia on tiedossa. Illan päättää KTP aiheinen visa.

Tervetuloa viihtymään!

Tapahtuman lisätiedot Facebookissa.