FC KTP Kotka ry

Cecilia Jäntti valittiin jälleen maajoukkueeseen

KTP:n naisten edustusjoukkueen keskikenttäpelaaja Cecilia Jäntti valittiin jälleen maajoukkueeseen. Aiemmin EM-karsintaturnauslohkonsa puhtaalla pelillä voittanut alle 17-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue kohtaa alkaneella viikolla kahdesti Italian. Kyseessä on kuluvan vuoden viimeiset maaottelut.

Ensimmäinen maaotteluista on ohjelmassa 1. joulukuuta Eerikkilässä ja jälkimmäinen kaksi päivää myöhemmin Talin hallissa. Molemmat ottelut ovat nähtävissä Palloliiton Youtube-kanavalta selostettuina suorina lähetyksinä.

Kyseessä on jo viides kerta tämän vuoden aikana, kun Jäntti pääsee edustamaan Suomea. Edellisen kerran Jäntti oli mukana maajoukkueen EM-karsinnoissa pelaten kaikissa kolmessa ottelussa. Hollantia ja Sveitsiä vastaan keskikenttäpelaaja tuli vaihdosta kentälle, mutta 3-0-voitossa Jäntti oli avauskokoonpanossa pelaten täydet 90 minuuttia.

Ensimmäisen kerran Jäntti valittiin vuonna 2007 syntyneiden maajoukkueen mukaan viime vuonna. Kaikkiaan Jäntti on pelannut maajoukkueessa 16 ottelua tehden niissä kaksi maalia.