FC KTP Kotka ry

Naiset viimeisessä taistossa AT areenalla tällä kaudella

Naisten hyvin sujunut kausi Ykkösessä on lopuillaan. Kauden viimeiseen kotiotteluun saapuu vastustajaksi sarjanousunsa jo varmistanut Jyväskylän Pallokerho (JyPK). Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Harjulla JyPK voitti 3–0. Vain kerran kolmesta KTP on onnistunut ottamaan pisteen mukaansa tämän kauden kohtaamisista.

KTP haluaa jatkaa hyvää syysvirettään myös tässä kauden viimeisessä kotiottelussaan. Hieno vierastasapeli edellisessä ottelussa antoi joukkueelle uskoa, että pisteitä on vielä otettavissa. Kolmospaikka on joukkueen tähtäimessä ja mahdollinen, jos kaikki menevät suunnitellusti loppujen pelien osalta. KTP saanee pari pelaajaa pois sairastuvalta tähän otteluun.

JyPK ei ole vielä tämän kauden sarjapeleissä tappiota kokenut kertaakaan. Se on harvinaista, jos joukkue (millä sarjatasolla tahansa) menee kauden läpi tappioitta. KTP on pelannut kelvollisia otteluita JyPK:iä vastaan. Aivan ei vielä suoritus ole riittänyt kuitenkaan voittoon. Huhtikuun lopulla Kotkassa käytiin tasainen kamppailu, jonka JyPK vei nimiinsä 1–2. Silloin, etenkin toisella puolikkaalla kotijoukkue esitti erittäin hyviä otteita. KTP haluaa jättää kannattajilleen hyvän ja taistelevan mielikuvan tästä kaudesta. Vain voitto tulevasta ottelusta on joukkueen pelaajien mielissä. KTP haluaa olla ensimmäinen tämän kauden joukkueista, joka peittoaa nousijajoukkue JyPK:in!

Stadionin ravintola-alueella yleisöä palvelee kahvila ja anniskeluravintola. Kioskissa on myös myynnissä erilaisia makupaloja ja kylmää juomaa. Mikäli et jostain syystä pääse paikanpäälle stadionille seuraamaan tätä PUMA Finland Oy:n isännöimää ottelua, niin ei hätää. Ottelu striimataan suorana Solidsportin kautta. Pääset seuraamaan peliä kirjautumalla palveluun. Pelin hinta on sama kuin verkosta ostetulla lipulla 8 €. Liput portilta ostettuna maksavat 10 €.

FC KTP – JyPK naisten Ykkösen yläloppusarjaa 8.10.2023 klo 16.00 Arto Tolsa areenalla. Liput 8 €/10 €. Lapset 0–12 v ilmaiseksi sisään. Tervetuloa!