FC KTP Kotka ry

Lantmännen Cerealia KTP:n yhteistyökumppaniksi yhteiskuntavastuullisten teemojen äärelle

KTP ja juuret syvällä Kotkan maaperässä omaava Lantmännen Cerealia solmivat yhteistyökumppanuuden, jonka pääpaino on paikallisen yhdenvertaisuuden lisääminen Kiusaamisen vastaisen työn sekä erkkafutis-ryhmän äärellä.

-Tehtaamme Kotkansaaren rannalla on valmistunut jo 1960- luvulla, ja tuotteistamme perinteikäs ja kaikille tuttu Vaasan Koulunäkki täyttää tänä vuonna 60 vuotta. Työllistämme tällä hetkellä noin 155 henkilöä tehtaallamme, ja oman henkilökunnan lisäksi vaikutamme monen muun toimijan toimintaan projektien, kunnossapidon, logistiikan, puhtaanapidon sekä kiinteistöhuollon saralla, kertoo Lantmännen Cerelian tehtaanjohtaja Eetu Kuosmanen

- KTP on seurana perinteikäs, kuten meidän tuotteemmekin. Lisäksi KTP:n vetämät hyvän mielen projektit, kuten erkkafutis ovat toimintoja, joiden jatkuminen ja näkyvyys täytyy olla turvattua. Arvoihimme kuuluu myös turvallinen työympäristö kaikille, ja sitä haluamme tukea myös yrityksemme ulkopuolellakin, jatkaa Kuosmanen.

Yhteistyö takaa yhteiskuntavastuullisen työn jatkuvuuden

KTP:lle on yhteiskuntavastuullisen toiminnan kautta tärkeää toimia alueellisena esimerkkinä, ja tarjota tukea alueen kouluille sekä herättää ajatuksia ja lisätä ymmärrystä kiusaamisen sekä erilaisuuden teemojen ympärillä. Lantmännen Cerealian lähtiessä tukijaksi toiminnalle, voimme entistä paremmin mahdollistaa joukkueen jalkautumisen kouluille puhumaan ja toimimaan kiusaamisen ja erilaisuuden teemojen äärellä.

Lantmännen Cerealian kumppanuuden myötä voimme paremmin ottaa alueellamme yhdessä yhteiskunnallisesti vastuuta ja taata yhteiskunnallisen työn jatkuvuuden, sekä voimme yhteisellä esimerkillämme kannustaa kaikkia Kaakon alueen toimijoita tärkeiden teemojen äärelle.

-Yhteistyö erkkafutiksen ja kiusaamisen vastaisen kampanjan tukijana on meille mahdollisuus tukea lasten ja nuorten turvallista lapsuutta sekä mahdollistaa myös osittain vapaaehtoisvoimin pyörivän erityisryhmän jalkapallotoiminnan jatkuminen. Nämä ovatkin tärkeitä projekteja kotimaisen urheilun ympärillä, ja toivoisimmekin aiheiden laajenevan muidenkin Veikkausliigaseurojen keskuuteen, mainitsee Kuosmanen Lantmännen Cerealialta

Erityisesti erkkafutis-toimintaan kohdistettu tuki onkin otettu ryhmän harrastajien keskuudessa lämpimästi vastaan.

-Tuki on todella mahtavaa, ja olette huippuja. Kerroin mummolle ja vaarille mun KTP-paidasta, niin mä purskahdin itkuun, ja kerroin et mun ikuinen toive toteutuu, toteaa erityisryhmän mukana harjoitteleva Ilona Piipponen iloisena.

Kotkassa on talvisin ollut tarjolla erityisryhmille tarjottua urheilutoimintaa, mutta kesäajalta samantyyppinen toiminta on puuttunut. KTP on nyt toista vuotta tarjonnut myös kesään painottuvalla jalkapalloryhmällään kohtaamispaikan samanhenkisille jalkapallosta kiinnostuneille erityisryhmäläisille. Ryhmän ohjaajina ovat toimineet miesten edustusjoukkueen pelaajat.

Arvopohja yhdistää toimimaan yhdessä

Lantmännen Cerealian tehtaanjohtaja Eetu Kuosmanen mainitsee heille tärkeiksi arvoiksi yhteisöllisyyden, avoimuuden, luottamuksen ja jatkuvan kehittymisen. KTP:n jakaessa samanlaisen arvopohjan on yhteistyö luontevaa.

-Yhteistyön kehittämistä jatketaan KTP:n kanssa edelleen, ja toiveissa on mahdollisesti myös enemmän mediassa olevaa näkyvyyttä, mainitsee Kuosmanen.

-Seuran kannattajille toivotamme hyvää syksyä, ja toivomme kaikki paikalle Arto Tolsa Areenalle kannustamaan KTP voittoon tulevissa tärkeissä otteluissa, toivottaa Kuosmanen vielä lopuksi

Lisätietoja:

Jenna Halmetoja,

myynti- ja markkinointi,

KTP

p. +35844 0691615

Eetu Kuosmanen,

Tehtaanjohtaja

Lantmännen Cerealia

p. +358 40 509 3482