FC KTP Kotka ry

Roosa Päivähonka jatkaa KTP:ssä myös kaudella 2024

FC KTP ja Roosa Päivähonka päättivät solmia jatkosopimuksen kaudesta 2024. FC KTP haluaa rakentaa ajoissa tulevan kauden naisjoukkueen ja saada toiminnalleen pitkäjänteisyyttä. Roosan sopimus edustaa nimenomaan jatkuvuutta, sillä hän on ollut joukkueessa mukana jo viidellä edellisellä kaudella.

Roosa Päivähonka pelaa upeaa kautta. Ensimmäistä vuottaan Ykkösessä pelaava peluri esiintyy kentillä tällä hetkellä itsevarmasti ja vahvasti. Aivan kuin hän aina olisi ollut vähintäänkin tällä tasolla. Hän on erityisesti tällä kaudella alkanut lunastaa niitä odotuksia, joita valmennus on häneltä odottanut.

KTP:n puolustaminen on ollut hyvällä mallilla tällä kaudella, eikä vähiten Roosan ansioista. Hän on pelannut vasemman topparin paikalla tähän mennessä kaikissa 14 Ykkösen ottelussa, tehden lisäksi kaksi maalia. Talvella pelatussa Kansallisessa Cupissa hän pelasi myös kaikki viisi ottelua sekä keväällä Suomen Cupin ottelun.

Roosa on periksiantamattoman taistelijan perikuva. Hän on vahva kaksinkamppailuissa ja lisäksi hänen pelinavaamisensa on kehittynyt merkittävästi viimeisten parin kauden aikana. Roosan vahvuuksia on kuljettaminen pois ahtaasta tilasta, hänen syöttövalikoimastansa löytyy mahdollisuus pelata sekä lyhyellä että pitkällä syötöllä laadukkaasti.

Valmennus ottaa nyt solmitun jatkosopimuksen luonnollisesti ilolla vastaan. On hienoa, että pelaajat arvostavat seuran ja joukkueen tekemistä niin, että ovat valmiit sitoutumaan myös tuleviin kausiin.

Seuralla on sopimukset ensi kaudesta seuraavien pelaajien kanssa:

Kia Voutilainen 2024

Iira Eskola 2024

Roosa Päivähonka 2024

Alliyah Varga optio 2024