FC KTP Kotka ry

Sisuuntunut KTP suuntaa Seinäjoelle - "Lähdemme hakemaan voittoa"

KTP matkustaa Seinäjoella tiistaina pelattavaan SJK-otteluun vakaana aikomuksenaan palata Etelä-Pohjanmaalta Kotkaan kolme pistettä rikkaampana.

- Lähdemme hakemaan voittoa taistelevalla esityksellä, KTP:n päävalmentaja Jussi Leppälahti toteaa.

Sekä Seinäjoen Jalkapallokerho että KTP kaipaavat kipeästi sarjapisteitä, sillä kotijoukkueella on takana kaksi peräkkäistä tappiota ja raitapaidoilla kolme.

Suomen mestaruudesta tosissaan tappeleva SJK kärsi pari viikkoa sitten katkeran 1-2-kotitappion kärkipelissä HJK:ta vastaan johdettuaan ottelua vielä tauolla 1-0.

Sen jälkeen se taipui vierasottelussaan viime hetken maalilla rakkaalle viholliselleen Vaasan Palloseuralle, joka otti hämmästyttävästi jo seitsemännen peräkkäisen voittonsa.

"Vaikea jakso"

- Hyvä vastus sieltä on tulossa.

- Heillä on nyt vaikea jakso, mutta laatua joukkueessa on, Leppälahti tietää.

Kotkassahan SJK käväisi toukokuun lopulla aiheuttaen vihreävalkoisille 0-2-tappion Jaime Morenon ja Jeremiah Strengin maaleilla.

Viikko sitten tämän kauden kotiotteluiden ennätysyleisönsä (3317) edessä ennätyssuuren (1-4) tappion kokenut KTP lähtee Seinäjoelle sisuuntuneena.

KTP:llä on enää runkosarjaa jäljellä neljä kierrosta, eikä putoajan paikalla olevaan IFK Mariehamniin, joka on pelannut yhden ottelun enemmän, ole matkaa kuin kaksi pistettä.

Karsijan tontilla huonomman maalieron takia majaileva Haka on kerännyt KTP:n tavoin 17 pinnaa, mutta Hakallakaan ei ole ennen Haastajasarjan alkamista jäljellä enää kuin kolme peliä.

Ylitolva ja Sandberg pelikiellossa

Valmennus- ja pelitaktisia kuvioitaan viikolla hieman hionut KTP ei pääse tärkeään vieraspeliinsä parhaalla mahdollisella kokoonpanolla.

- Pecile (Damiano) ja Laaksonen (Johannes) ovat loukkaantuneina poissa.

- Lindfors (Matias) ja Talo (Niklas) ovat kysymysmerkkejä.

- Ylitolvalla (Miska) ja Sandbergillä (Gabriel) on pelikielto, Leppälahti luettelee.

Millainen on KTP:n treeniviikko ollut?

- Ihan normaalin kaavan kautta palauduimme edellisestä pelistä, analysoimme ja harjoittelimme tiiviisti kohti SJK-ottelua.

SJK-KTP. Veikkausliigan ottelu OmaSp-stadionilla Seinäjoella tiistaina 15.8. kello 18. Tervemenoa!

TEKSTI: TIMO KOPAKKALA