KTP iski 14 täysosumaa Kymenlaakson derbyssä !

KTP takoi ennätysmäärän maaleja Saviniemen jalkapallostadionilla pelatussa Suomen cupin neljännen kierroksen ottelussa keskiviikkona.

KTP:n ilotulitusta oli saapunut seuraamaan 1064 katsojaa, jotka saivat nähdä Kolmosessa pelaavan MyPan kaatuvan raitapaitojen edessä hämmentävin lukemin 0-14 (0-8).

Ex-mypalaiset Anttoni Huttunen ja David Ramadingaye (2011-2013) iskivät alkutahdit 0-1- ja 0-2-maaleillaan.

Kun lukemat olivat vajaan puolen tunnin jälkeen Matias Paavolan ja Simo Roihan maaleilla jo 0-4, pitkään odotettu Kymenlaakson derby oli käytännössä ratkaistu.

- Tapoimme heti alussa MyPa:n pelaamisen, KTP:n päävalmentaja Jussi Leppälahti sanoi.

Roiha teki kolme 18 minuutissa

Johannes Laaksosen, Damiano Pecilen ja hattutempun 18 minuutin aikana iskeneen Roihan maaleilla KTP johti tauolla jo kahdeksalla maalilla.

Toisella puoliajalla Panu Pykäläisen oman maalin jälkeen KTP:n maalarit olivat järjestyksessä Willian Pozo, Jack de Vries, Huttunen, Pecile ja de Vries.

- Hyvä voitto. Jatkopaikkaa haettiin ja se saatiin. Olimme kliinisiä omissa paikoissamme, KTP:n päävalmentaja Jussi Leppälahti sanoi.

KTP-käskijä ei halunnut lyödä lyötyä.

- MyPa on nuori ja hyvä Kolmosen joukkue. Tsemppiä heille jatkoon.

Viisi vaihtoa

KTP teki pelissä viisi vaihtoa.

Tauolla Ramadingaye jäi vaihtoon ja Pozo tuli kentälle.

61 minuuttia oli pelattu, kun Gabriel Sandberg, Georgios Manthatis ja Michael Ogungbaro juoksivat Laaksosen, Juho Lehtirannan ja Miska Rautiolan tilalle.

Huttunen tuli 70 minuutin pelin jälkeen vaihtoon, ja Lassi Nurmos hölkkäsi kentälle.

"SJK-peli tulee nopeasti"

KTP oli odotetusti kaikessa isäntiään parempi, mutta seuraavassa kamppailussa vihreävalkoiset ovat taas tiukan paikan edessä.

Raitapaidoilla on ensi maanantaina vastassa Arto Tolsa -areenalla Veikkausliigassa kolmantena oleva Seinäjoen Jalkapallokerho.

SJK on voittanut kuudesta pelistään neljä, eikä ole hävinnyt vielä kertaakaan.

- SJK-peli tulee nopeasti. Olemme kovassa otteluruuhkassa, ja siitä tulee todella kova peli, Leppälahti jutteli.

TEKSTI: TIMO KOPAKKALA