FC KTP Kotka ry

Muutoksia palvelualueilla ja lipputuotteissa

Arto Tolsa-areenan palvelu-alue on kokenut muutoksia alkavalle Veikkausliigakaudelle.

Jatkossa osa myyntipisteistä on vain korttimaksupisteitä, ja samalla myyntipisteet on päivitetty uusiin myyntipäätteisiin – tämä vaikuttaa toivottavasti positiivisesti asiakaskokemukseen ja palveluiden sujuvuuteen. Alueen ruokapalveluissa on myöd herkullisia muutoksia kun Potukan Belles Burger-myyntipiste parkkeeraa alueen muiden palveluiden kylkeen. Uimahallin puoleinen kulma pääkatsomosta on tällä kaudella K-18 alue, jonne saa jatkossa kuljettaa mukanaan ravintola-alueella myytäviä anniskelutuotteita.

HUOM! AC Oulu ottelussa Rinnepubi on suljettu, mutta pääkatsomon K-18-alue ja muut anniskelupisteet pääpalvelualueella ovat käytössä ottelutapahtumassa.

Käteinen käy jatkossa pääkioskilla, Aura-kontilla, Belles Burgerin myyntipisteellä, Tupla-grillillä, Jaffakioskilla ja kahdella lippupisteellä.

Käteinen EI KÄY Fanikontissa, Fanikulmassa, pikkukioskilla, Naisten grillissä, Rinnepubissa eikä Kylmäkontissa.


Tolsalla uusia tuulia myös lipunmyynnin saralla.

Jatkossa Arto Tolsa-areenalle KTP:n otteluihin on myynnissä hieman edullisempia 5 lipun lippupaketteja sekä perhelippuja (puu- ja päätykatsomo), myös Kaikukortti on hyödynnettävissä KTP:n otteluissa.

Kaikukortin tavoitteena on parantaa taloudellisesti tiukassa tilanteessa olevien nuorten, aikuisten, perheiden ja ikäihmisten mahdollisuuksia osallistua kulttuurielämään ja harrastaa taiteen tekemistä.

Kaikukortteja voivat saada Kaikukortti-verkostoon kuuluvien sosiaali- ja terveydenhuollon (sote) tai hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen (hyte) toimijoiden sekä joidenkin järjestöjen asiakkaat, jotka ovat vähintään 16-vuotiaita ja tiukassa taloudellisessa rahatilanteessa eivätkä voi siitä syystä hankkia pääsylippuja

KTP on rajoittanut käytön 10 Kaikukortin käyttäjää / per ottelutapahtuma. Kaikukortilla saa ottelulipun KTP:n toimistolta peliä edeltävänä arkipäivänä. Ottelulippua ei voi siis lunastaa enää ottelupäivänä eikä viikonloppuna.

Tolsal tavataan siis sekä pelillisesti että palvelumuutosten osalta mielenkiintoisissa merkeissä ke 5.4 kun KTP saa vastaansa AC Oulun. Tervetuloa!


Alueen palvelupisteet

  1. Pikkukioski
  2. Lipunmyynti
  3. Belles Burgers
  4. KylmäkonttI
  5. teltta-alue
  6. Naisten grilli
  7. Aurakontti
  8. Pääkioski
  9. Tuplagrilli
  10. Fanikulma
  11. Jaffa-kioski
  12. Fanikontti
  13. Rinnepubi