FC KTP Kotka ry

KTP viilaa hyökkäyspeliään PEPOa vastaan

KTP:n miesten edustusjoukkueen Aleksi Tarvonen myöntää, että joukkueen sisällä odotettiin hartaasti keskiviikkoa ja sitä, että joukkue pääsisi kohtaamaan uudelleen käynnissä olevalla harjoituskaudella HJK:n. Ottelu jouduttiin kuitenkin perumaan ja tällä viikolla on ohjelmassa vain ottelu PEPOa vastaan.

– Olihan se harmi. Kaikki odottivat pelaamista, mutta sen sijaan treenasimme. Onneksi lauantai tulee kuitenkin nopeasti, Tarvonen sanoo.

Vielä viime kaudella KTP ja PEPO pelasivat samassa sarjassa Ykkösessä. KTP:n kausi päättyi liiganousuun, kun taas lappeenrantalaisjoukkueen kohtalona oli pudota Kakkoseen.

– Hauska päästä kohtaamaan PEPO ja näkemään, millä tasolla heidän tekemisensä on tällä hetkellä. on. Pääpaino meillä on kuitenkin klassisesti ilmaistuna omassa tekemisessämme. Hiomme ottelussa vielä yksityiskohtia ja saatamme kokeilla uusia juttuja muun muassa hyökkäyspelissämme, Tarvonen kertoo.

Tarvonen on yksi niistä pelaajista, jotka jatkoivat KTP:ssä viime kaudesta. Joukkue on kuitenkin uusiutunut aika lailla, mutta Tarvonen näkee tämän vain hyvänä asiana.

– Kaikki uudet pelaajat ovat todella hyviä. Nyt meillä on joukkueen sisällä aito kilpailutilanne kaikista pelipaikoista. Treeneissä on aina pakko antaa kaikkensa, Tarvonen toteaa.

Tarvosen omalle pelipaikalle hyökkäykseen tuli myös lisäyksiä, kun viime kaudesta tuttu Mika liittyi muutama viikko sitten joukkueen vahvuuteen.

– Se on vain hyvä juttu, että Mika saatiin takaisin joukkueeseen. Treeneissä ja peleissä annetut näytöt vaikuttavat aina siihen, kuka saa peliaikaa, Tarvonen sanoo.

PEPO–KTP. Harjoitusottelu lauantaina 25.3. kello 16:15 Amiksen kentällä.