FC KTP Kotka ry

Liigacup jatkuu IFK Mariehamnin kohtaamisella

KTP:n toinen Liigacupin ottelu pelataan niin ikään vieraissa, kun vihreävalkoiset matkustavat Ahvenanmaalle kohdatakseen IFK Mariehamnin. KTP:n ensimmäinen ottelu FC Honkaa vastaan päättyi 1–1-tasatulokseen. Tulos jäi hieman harmittamaan keskikentällä pelannutta Matias Lindforsia.

– Olisi siitä ollut enemmänkin otettavissa. Ottelu oli meiltä tasapainoinen esitys, jossa periaatteemme näkyivät ja ottelusuunnitelmamme yllätti täysin Hongan, Lindfors sanoo.

Lindfors kuitenkin näki vielä parannettavaa omiensa otteissa.

– Nopeat hyökkäyksemme jäivät vaillinaisiksi, joten niihin pitää saada lisää tehokkuutta, Lindfors toteaa.

Lindfors odottaa jo sunnuntain kohtaamista, jossa vastaan asettuu täysin Hongan pelitavasta poikkeava joukkue.

– Joukkueena puolustamisen pitää toimia, sillä IFK hyökkää nopeasti ja suoraviivaisesti. Selustan puolustamisen pitää toimia paremmin kuin harjoitusotteluissa. Jokaisen pelaajan pitää pysyä pelin sisällä koko 90 minuuttia, jos haluamme taistella voitosta, Lindfors sanoo.

Lindfors on kärsinyt kuluvana talvena hieman loukkaantumisista. Hän on kuitenkin luottavainen, että saa itsensä täyteen iskuun vielä ennen Veikkausliigan alkua. Honka-ottelussa hän pelasi ensimmäisen puoliajan.

– Oli kiva pelata. Tässä alkaa pääsemään taas täyteen kuntoon. Onneksi meillä Suomessa on maailman pisin preseason, Lindfors hymähtää.

IFK Mariehamn on pelannut Liigacupissa jo kolme ottelua saldonaan yksi tasapeli ja kaksi tappiota. Maarianhaminalaisjoukkue ei ole onnistunut tekemään pelaamissaan kamppailuissa maalia, mutta omissa on soinut neljästi.

IFK Mariehamn–KTP. Liigacupia sunnuntaina 12.2. kello 18:00 Wiklöf Holding Areenalla (Huom! Ottelun pelipaikka muuttunut alkuperäisestä).