FC KTP Kotka ry

”Oman pelin kehittäminen ja toisiimme tutustuminen on yhä tärkeintä”

KTP:n miesten edustusjoukkueen tällä haavaa kuluvan vuoden viimeinen harjoitusottelu pelataan tulevana lauantaina 28.1., kun vihreävalkoiset matkustavat Järvenpään Palloseuran vieraaksi. Harjoitusotteluissa kapteeninnauhaa käsivarressaan kantanut David Ramadingaye odottaa mielenkiinnolla uuden valmennuksen alaisuudessa pelaavan järvenpääläisnipun kohtaamista.

KTP kärsi viime viikolla toisessa harjoitusottelussaan tappion maalein 2–4. Ramadingaye kertoo, että ottelu perattiin joukkueen kesken läpi samalla tavalla kuin muutkin ottelut.

– Kävimme läpi niitä asioita, joissa on vielä petrattavaa ja myös niitä, jotka toimivat hyvin. Ajattelemme aina kollektiivisesti eli joukkueena voitamme ja joukkueena häviämme, Ramadingaye sanoo.

Lähestyvässä JäPS-ottelussa on vielä tärkeää oman pelaamisen kehittäminen. Joukkue on harjoitellut yhdessä vuoden alusta alkaen vasta neljän viikon ajan.

– Oman pelin kehittäminen ja toisiimme tutustuminen on yhä tärkeintä. Meidän on saatava yhdessä erilaisia kokemuksia, niin positiivisia kuin negatiivisia, hän alleviivaa.

– Muistetaan se tosi asia, että joukkueeseemme on tullut aika paljon uusia pelaajia, joten olemme vielä tutustumisvaiheessa. Meidän pitää oppia omaksumaan niitä asioita, joita valmennus meiltä vaatii, Ramadingaye jatkaa.

Vastustajasta puhuttaessa Ramadingaye tuo esille JäPS:n uudistuneen valmennuksen ja sen vaikutuksen joukkueeseen.

– JäPS on meille tässä kohtaa hyvä mittari. He ovat varmasti uudistaneet pelitapaansa, sillä joukkueen päävalmentajaksi siirtyi täksi kaudeksi Jyrki Ahola, jonka tiedetään pitävän maata pitkin pelattavasta lyhytsyöttöpelistä, Ramadingaye sanoo.

JäPS–KTP. Harjoitusottelu lauantaina 28.1. kello 13:15 Järvenpää-hallissa.