PKKU hyödynsi KTP:n nukahdukset

KTP:n naiset kohtasivat Ykkösen ennakkosuosikin PKKU:n Keravalla. Ottelu päättyi kotijoukkueen 3-0 voittoon. PKKU oli etenkin ensimmäisellä puoliajalla vahva, vaikkei onnistunutkaan maalinteossa. Paikkoja oli yllin kyllin, mutta laukauksien tarkkuus jätti toivomisen varaa. Myös KTP:n puolustus oli jatkuvasti lähellä tehden monet hyökkäykset vaarattomiksi.

Toinen puoliaika alkoi todellisella salamamaalilla. Ottelua oli pelattu alle minuutti, kun pallo löysi tiensä Sonja Leinon vartioimaan maaliin. PKKU onnistui vielä kahdesti toisella puoliskolla, kun kotkalaisten puolustamisessa tapahtui pieni nukahdus molemmilla kerroilla.

Myös KTP:llä oli ottelussa hyviä jaksoja. Silloin kun joukkue malttoi pelata simppelisti ja liikkua riittävän ajoissa luomaan syöttömahdollisuuksia, joutui PKKU puolustuskannalle. KTP sai kehiteltyä ottelussa muutaman puolittaisen paikan tehdä maali. Näistä ehkä paras oli Pinja Turkian veto noin 20 metristä kohti maalin vasenta yläkulmaa. PKKU-vahti Laitila oli kuitenkin hereillä ja vangitsi pallon tyylikkäästi hanskoihinsa.

KTP:n pelaaminen on jälleen mennyt napsun verran eteenpäin edellisestä ottelusta. Seuraavaksi onkin sitten edessä Kansallisen Cupin ottelu FC Lahtea vastaan parin viikon päästä Mukkulan kuplassa. Siihen peliin saataneen jo enemmän pelureita matkaan kuin kahteen viimeiseen otteluun. Tai ainakin se on toiveissa sillä, se tarkoittaisi sitä, että sairastupa olisi tyhjentymään päin.