FC KTP Kotka ry

KTP löysi etsimänsä wingbackin

KTP on solminut vuoden mittaisen lainasopimuksen oikealla laidalla viihtyvän Georgios Manthatisin kanssa. 25-vuotias kreikkalainen siirtyy Kotkaan ateenalaisseura Athens Kallithea FC:n riveistä.

- Venezian kautta tuli vinkki pelaajasta ja saimme myös heidän kauttaan kontaktin Kallithean kanssa, jonka jälkeen asiat etenivät nopeasti ja pääsimme sopuun lainan ehdoista. Manthatis on meille iso apu, sillä olemme jo pidemmän aikaa etsineet hänen tyylistään wingbackia oikealla laidalle, KTP:n urheilutoimenjohtaja Niko Ikävalko kertoo.

Manthatis on pelannut urallaan muun muassa Kreikan suurseura Olympiakosissa. Kreikan juniorimaajoukkueissa hän edusti maataan kaikkiaan 35 ottelussa tehden näissä seitsemän maalia.

Ikävalko kuvailee uutta hankintaa nopeaksi, tekniseksi ja pelaajaksi, joka pystyy haastamaan yksi vastaan yksi -tilanteissa. Tarvittaessa Manthatis voi pelaa myös oikeana laitapuolustajana tai -hyökkääjänä.

– Pääsimme sopimukseen nopeasti, kun molempien intressit kohtasivat. Manthatis liittyy joukkueen vahvuuteen tammikuun lopussa, Ikävalko sanoo.