FC KTP Kotka ry

Iida Eriksson ja Roosa Päivähonka jatkavat vihreävalkoisissa

Monikäyttöiset pelaajat Iida Eriksson ja Roosa Päivähonka ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen seuran kanssa. Iida oli yksi tehokkaimmista pelaajista joukkueessa kaudella 2022. Roosa oli alkukaudesta puolustuksen lukkona ja päätti sesongin hyökkääjänä. Molemmat ovat seuran omia kasvatteja.

– Olen todella iloinen Roosan ja Iidan päätöksestä jatkaa seurassa. He ovat olleet mukana alusta asti ja kuuluvat niin sanotusti kalustoon. Molempia pelaajia pystyy peluuttamaan useammalla eri pelipaikalla tarpeen vaatiessa, toteaa joukkueen päävalmentaja Jari-Pekka Gummerus.

Päivähonka haluaa jatkaa vihreävalkoisissa ja kokee pystyvänsä kehittyä yhä pelaajana.

– Kirjotin sopimuksen KTP:n kanssa, koska haluan olla mukana joukkueessa, jonka kanssa nousimme ja olla mukana nostamassa joukkuetta vielä ylemmäs. Ajatuksia tulevaan kauteen: odotan innolla tulevaa kautta ja olen valmis tekemään töitä yhdessä joukkueen kanssa tavoitteiden eteen, Päivähonka sanoo.

Eriksson kertoo jatkavansa vihreävalkoisissa mielellään erinomaisesti sujuneen viime kauden jälkeen.

– Viime kausi oli onnistunut ja haluan nähdä mihin asti pääsemme ylemmällä sarjatasolla. On ollut helppo pelata tuttujen pelaajien kanssa ja odotan innolla heidän kanssa pelaamista myös ensikaudella. Yksi tavoitteistani on kehittyä pelaajana ja uskon että se onnistuu tässä joukkueessa. Sarjatason koveneminen on myös se, joka motivoi itseä tekemään vielä enemmän töitä kentällä oman joukkueen hyväksi, Eriksson sanoo.