FC KTP Kotka ry

FC KTP:n naisjoukkueelle kaksi tärkeää jatkosopimusta

Naisten Ykköseen valmistautuva KTP on solminut kaksi jatkosopimusta. Jonna Paajanen ja Anni Eriksson jatkavat joukkueessa myös kaudella 2023. Molemmat pelaajat ovat KTP:n omia kasvatteja ja ovat olleet naisjoukkueen taipaleella jo neljä vuotta.

Jonna Paajanen on pelannut pääsääntöisesti joukkueen alimmassa linjassa. Armottoman kovalla asenteella pelaava vasenjalkainen puolustaja on joukkueen kulmakiviä. Hänen juoksukuntonsa ei otteluissa lopu kesken, eikä vastustajat ohita häntä helposti. Pelin avaamisessa Jonnalla on myös iso rooli. Hyökkäyksiin hän nousee myös mielellään tukemaan ja vasemman jalan pitkät syötöt löytävät omat pelaajat hyvällä prosentilla.

– Olin viimekauden alussa jo tullut siihen tulokseen et kausi 2022 on minun viimeinen mutta, nousu ykköseen saikin sitten ajatukset uusiksi ja halusin lähteä vielä pelaamaan korkeammalle sarjatasolle tutun joukkueen kanssa. Tulevalta kaudelta odotan haastavia ja kovia pelejä sekä onnistumisia niin joukkueena kuin myös yksilönä, Paajanen sanoi..

Anni Eriksson on yksi joukkueen nopeimmista pelaajista. Hän pystyy ohittamaan yksi vastaan yksi tilanteissa vastustajan nopeudellaan. Lisäksi hänen pallonkäsittelytaitonsa on hyvä. Pienestä varrestaan huolimatta laukaus lähtee vihaisesti Annin lapikkaasta. Annin pelipaikka löytyy pääsääntöisesti laidalta. Anni ei koskaan anna periksi. Jos hän menettää pallon vastustajalle, voit olla varma, että prässääminen alkaa välittömästi. Joukkueen hengenrakentajana Anni on hyvä, jos hän kanssaan ei tule toimeen, löytyy vika todennäköisimmin peilistä.

– Tein sopimuksen KTP:n kanssa, sillä olemme yhdessä saavuttanut taas yhden tavoitteistamme ja siitä on hyvä jatkaa. Haluan vielä kehittyä pelaajana ja näyttää osaamiseni. Odotan innolla tulevaa kautta, sillä se tuo uusia haasteita ja kovempia pelejä. Ensi kaudelta toivon, että terveys ei tule treenaamisen tielle, Eriksson sanoi.