FC KTP Kotka ry

Rosa Rantanen jatkaa KTP:n naisjoukkueessa

Viime kauden runkopelaajiin kuulunut Rosa Rantanen on solminut seuran kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen. KTP:n kasvatilla oli erittäin onnistunut vuosi pelillisesti. Hän oli yksi joukkueen tehokkaimmista pelaajista. Rosa pelasi kaikki joukkueen 21 virallista ottelua, viimeistellen niissä 10 maalia. Hän oli myös maalintekijänä sekä Kotkassa että Rovaniemellä pelatuissa nousufinaaleissa.

Rosan pelipaikka löytyy yleensä keskikentältä ns. kymppialueelta. Siellä on hänen toimistonsa, josta lähtee niin oivaltavia syöttöjä kuin myös painavia laukauksia. Hän on yksi tärkeimmistä palasista KTP:n pelinrakentelussa silloin, kun aletaan murtautumaan vastustajan selustaan. Myös puolustaminen sujuu mallikkaasti Rosalta. Siitä saatiin mm. Rovaniemellä monta hyvää esimerkkiä, kun KTP lopussa puolusti johtoaan.

Kysyttäessä miksi hän halusi jatkaa KTP:n riveissä, vastasi Rosa seuraavasti: ”Oli todella upeata päättää kausi voittoon ja nousuun Ykköseen. On todella hyvät fiilikset. Haluan myös jatkaa tuttujen pelaajien kanssa uudella sarjatasolla sekä haastaa itseni kovemmassa ympäristössä,” jatkaa Rantanen.

KTP:n naisjoukkueen päävalmentaja Jari-Pekka Gummerus on erittäin tyytyväinen Rosa Rantasen allekirjoittamaan jatkosopimukseen. ”Rosa on meille selkeä profiilipelaaja ja juuri sellainen tyyppi, jollaisia pelitapamme vaatii. Lisäksi saamme hänen avullaan paljon erikoistilanneosaamista”.