FC KTP Kotka ry

Voitolla Ykköseen

KTP:n naisjoukkue matkaa Napapiirille Ykköseen karsinnan toiselle kierrokselle. Otteluparia jatketaan tasatilanteesta 2-2. Enemmän maaleja tehnyt joukkue nousee ottelun jälkeen sarjaporrasta ylemmäs.

Joukkueet kohtasivat Kotkassa viikko sitten sunnuntaina, eivätkä saaneet selvitettyä paremmuuttaan. Ottelun lopputulos oli oikeudenmukainen sekä tilanteisiin että tilastoihin nähden. Molemmat joukkueet olivat hyvällä pelipäällä, tosin eri puoliskoilla. RoPS hallitsi ensimmäistä ja KTP toista puoliskoa ottelusta.

KTP on päässyt valmistautumaan ratkaisuotteluun rauhassa ja riittävästi. Alkuviikko meni palautellessa ja pikkukolhuja parannellessa. Viikon toisen puolikkaan joukkue käytti enemmän taktisten yksityiskohtien hiomiseen. RoPS:n joukkue on laadukas nippu pelaajia. Se kävi ilmi Kotkassa pelatun ottelun aikana. Myös kotietu vaikuttaa tässä otteluparissa paljon.

Ottelun ratkaisu tapahtunee keskikentällä. Se joukkue, kumpi pystyy ottamaan hallinnan kentän sydämessä, on vahvoilla kääntämään ottelun edukseen. Siihen RoPS:illa on asettaa todella kova kolmikko: Lukkarila, Higgins ja Sands. KTP pyrkii vastaamaan tuohon haasteeseen kovalla liikkeellä ja nopealla syöttöpelillä.
Molemmat joukkueet tiedostavat, että panokset ottelussa ovat kovat. Tämä luo tietysti henkistä painetta joukkueille. Sen hallitseminen on myös yksi avainasia, joka korreloi menestystä. KTP osoitti kovaa luonnettaan, nousemalla kotiottelussaan kahden maalin takaa tasoihin. Yksi KTP:n naisjoukkueen tavaramerkki onkin periksiantamattomuus. Siitä ei tingitä nyt eikä koskaan!

KTP matkaa Rovaniemelle perjantaina ja on valmiina taistoon. Odotettavissa on myös muutamia kannattajia Kotkasta, jotka tulevat antamaan joukkueelle lisäbuustia otteluun. Parempi voittakoon, sillä näköpiirissä on hyvätasoinen jalkapallo-ottelu! Lapin Kansa on striimannut RoPS:n kotiottelut, niin lienee nytkin.

RoPS-KTP naisten karsinta Ykköseen 22.10.2022 klo 13.00 Rovaniemellä.