KTP:n naisjoukkue jatkoi voittoisaa syksyä

KTP:n naisjoukkue jatkoi voittoisaa syksyä peittoamalla Toivalan Urheilijat (ToU) lukemin 1-3 (1-0) naisten Kakkosen 17. kierroksen ottelussa Tanhulassa.
Ottelun ensimmäinen puoliaika oli tasaista pelaamista. Kotijoukkue iski vaarallisesti vastahyökkäyksiin jos ja kun KTP menetti pallon. Yksi näistä pallonmenetyksistä päättyi kohtalokkaasti. ToU kapteeni Siiri Puustinen laukoi pallon komeasti yläriman kautta maaliin ja siirsi kotijoukkueen johtoon.

KTP yritti tasoittaa ottelun ja painoi peliä kohti kotijoukkueen päätyä. Otteita kuitenkin leimasi pieni huolimattomuus; syötöt eivät löytäneet kohdetta. Etenkin poikittaissyöttöjen kanssa KTP oli vaikeuksissa. Sen vuoksi ToU pääsi iskemään vaarallisesti vastahyökkäyksillä kohti KTP maalia. Huippupaikoille eivät kotijoukkueen pelaajat kuitenkaan päässeet, sillä Anni Postin johtama puolustuslinja hoiti tilanteet taidolla ja tyylillä.

Tauolla käytiin pelaamista läpi lähinnä puolustamisen kautta. Pelaajat sijoitettiin hiukan tarkemmin ja ote saatiin pidettyä vahvasti KTP:n komennossa. Toisella puoliskolla peliä käytiin lähes yksinomaan ToU:n kenttäpuoliskolla. KTP:n maalilla torjuntavuorossa ollut Sonja Leino joutui osallistumaan peliin vain muutamaan otteeseen.

KTP joutui tekemään paljon töitä voittonsa ja maalien eteen. Kaksi ensimmäistä maalia meni siten, että laukaus muutti suuntaa puolustajasta. Ensimmäisen maalin laukoi Roosa Päivähonka rangaistusalueen rajoilta. Toisen maalin tälläsi Anna Karvonen boxin sisältä. Kolmannessa maalissa Henni Hyyrynen voitti laidalla 1v1 tilanteen, kuljetti kohti maalia ja laukoi. Maalivahdin torjunnasta kimmonneen pallon pisti Karvonen toistamiseen maaliin aivan maalivahdin nenän edestä.

Koko joukkueen vahva ja rohkea peli-ilme riisui kotijoukkueen aseista. Joukkue päätti tauolla, että mitään ei jätetä kentälle. Kaikki osaaminen ja jaksaminen ulosmitataan nyt – yhdessä. Peli oli myös sen näköistä. Ansaittu voitto ja paikka nousukarsinnoissa oli tästä palkintona.

Seuraavaksi joukkue kohtaa kotonaan 2.10. HJK/2:n. Ottelu alkaa klo 16.00 AT areenalla, tervetuloa.