Kiinteistömaailma -kotiotteluennakko: ”Luvassa vauhdikas ja viihdyttävä ottelu”

KTP:n miesten edustusjoukkueessa ei ole jääty kiinni tappiolliseen Jaro-otteluun. Vaikka tappio oli monella tapaa harmillinen, kotkalaisjoukkue välttyi pahimmalta, sillä samaan aikaan kärkikamppailussa mukana oleva TPS hävisi oman koitoksensa.

– Päällimmäisenä on mielessä se, että tulos oli huono. Neljä päästettyä maalia on kehno suoritus, mutta toisaalta tuskin vastustaja enää pääsee meille samassa ottelussa tekemään kahta maalia rangaistuspotkusta ja kahta osumaa suoraan vapaapotkusta, KTP:n Lassi Nurmos sanoo.

– Kenttäpelissä oli paljon hyvääkin. Ei tässä kannata alkaa liiaksi mitään omassa pelissä muuttelemaan, sillä ennen Jaroa voitimme neljä ottelua putkeen, Nurmos jatkaa.

Nurmos onnistui tekemään Jaro-ottelussa kuluvan kauden ensimmäisen maalinsa. Viimeisten kausien aikana Ykkösessä Nurmos on tehnyt käytännössä yhden maalin kautta kohden. Vaikka häntä ei varsinaisena maalintekijänä tunnetakaan, haluaisi hän jatkaa maalintekoa.

– Toivottavasti voisin tehdä tärkeämmän maalin vielä loppukauden aikana kuin 2–4-kavennuksen. Tärkeä voitto- tai tasoitusmaali olisi ihan mieluinen, Nurmos tuumaa.

Perjantaina 23.9. KTP kohtaa Arto Tolsa -areenalla KPV:n, joka on aloittanut ylemmän loppusarjan kahdella 1–2-tappiolla. Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet kahdesti ja molemmilla kerroilla KTP on osunut kokkolalaisten tolppien väliin kolme kertaa. Molemmat ottelut päättyivät vihreävalkoisten voittoon.

– Olemme pelanneet KPV:ta vastaan kaksi tuloksellisesti hyvää peliä, jossa kokkolalaisilla on ollut omat hetkensä. He tykkäävät prässätä ylhäältä ja vaikka olemme tehneetkin heitä vastaan mukavasti maaleja, ovat ottelut olleet tasaisia. Uskon, että luvassa on vauhdikas ja viihdyttävä ottelu, Nurmos sanoo.

KTP–KPV. Miesten Ykköstä perjantaina 23.9. kello 18.30 Arto Tolsa -areenalla.

img.jpg