FC KTP Kotka ry

KSOY-vierasotteluennakko: KTP matkaa jälleen Töölöön, tällä kertaa HIFK:n vieraaksi

Parin kotiottelun jälkeen on taas aika pakata reissukassi täyteen pelivarusteita ja hypättävä bussiin. KTP:n matka suuntautuu toistamiseen sarjapelien osalta Töölöön. Kerran joukkue kävi siellä myös harjoitusottelun merkeissä, joten paikka ja kenttä on tuttu. Joukkue kohtaa lauantaina 17.9. HIFK:n. Kotkassa ottelu päättyi KTP:n 4–0 voittoon.

HIFK on pelannut viisi viimeistä otteluaan tasaisesti; kaksi voittoa ja tappiota sekä yksi tasapeli. Maaleja joukkue on tehnyt näissä otteluissa yhdeksän ja omiin on päässyt samaiset yhdeksän. Joukkue on sarjataulukossa tällä hetkellä sijalla seitsemän. KTP:n vastaavat lukemat ovat: neljä voittoa ja yksi tappio. Maalisuhteen ollessa näistä viidestä ottelusta 27–1. KTP johtaa omaa lohkoaan tällä hetkellä.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen oli numeroista huolimatta tasaista pelaamista. Kotijoukkue KTP oli maalipaikoissaan tehokas ja sai pidettyä pisteet Kotkassa. HIFK on vaikea vastustaja ja tekee kaikkiensa, jotta pinnat jäisivät tällä kertaa pääkaupunkiseudulle. Tähän ei kuitenkaan kotkalaisilla ole varaa suostua, sillä karsintapaikka on nokan edessä ja siitä käydään kovaa kilpaa Valtin kanssa. Valtti on vain pisteen päässä KTP:stä.

KTP:n sairastupa on elänyt tässä viime aikoina paljonkin. Joukkuetta vaivannut flunssa-aalto on nyt ohitettu, mutta muutamia pikkuvaivoja on pelaajistossa esiintynyt. Vielä onkin arvoitus, millaisella kokoonpanolla joukkue pääsee Helsinkiin matkaamaan. Vasta perjantain treeneissä ja osittain myös aivan ottelun alla kokoonpanoon saadaan varmuus.

HIFK on hyvin valmennettu joukkue, joka tuntee KTP:n joukkueen ja pelitavan hyvin. Se ei tule antamaan mitään ilmaiseksi, tosin ei sitä KTP myöskään odota. KTP on valmistautunut tulevaan kamppailuun hyvin ja on valmis taistelemaan voitosta loppuun asti. Joukkue lähtenee otteluun hienoisena ennakkosuosikkina, mutta vieraskenttä tasoittaa voimasuhteita.

Odotettavissa on jälleen vauhdikas ja hyvätasoinen naisten Kakkosen kamppailu tuiki tärkeistä
sarjapisteistä Töölössä. Toivottavasti katsojat löytävät tiensä lehtereille!

HIFK - FC KTP naisten Kakkosta 17.9.2022 klo 13.00 Töölön Pallokentällä.