Kaksi KTP-taustaista poissa

KTP vastaanotti hiljattain kaksi suruviestiä. KTP kunnioittaa kahden vihreävalkoisen sydämen omanneen henkilön poismenoa perjantaisessa JäPS-ottelussa hiljaisella hetkellä.

Seppo Karjalainen on poissa

Pitkään eri tehtävissä KTP:ssä toiminut Seppo Karjalainen on nukkunut pois 76 vuoden iässä. Hän menehtyi nopeasti edenneen sairauden uuvuttamana.

Seppo Karjalainen muistetaan vihreävalkoisena persoonana, joka omasi hyvän huumorintajun, oli lämminhenkinen ja ymmärtäväinen ihminen. Seppo oli kyltymätön vitsiniekka, jolla oli aina aikaa kertoa tuorein kuulemansa kasku. Hän oli myös hyvä kuuntelija ja aina valmis auttamaan ja antamaan oman näkemyksensä ongelmien ratkaisussa.

Jalkapallo oli lähellä sydäntä ja KTP:hen hän tuli poikansa Tommin harrastuksen siivittämänä. Sepon tie jalkapallossa vei Kotkan Nappuloiden Aittakorven Salamoista KTP:n juniorijoukkueiden kautta edustusjoukkueeseen. Karjalainen toimi joukkueenjohtajana KTP:n vuoden 1998 edustusjoukkueessa, jonka kausi päättyi lopulta liiganousuun.

Seppo muistetaan Kymen Sanomien ilmoituspäällikkönä, josta tehtävästä hän siirtyi eläkkeelle.

Jorma Arajuuri nukkui pois

Vihreävalkoisten pitkäaikaisena kannattajana ja yhteistyökumppanina kunnostautunut Jorma Arajuuri on siirtynyt ajasta iäisyyteen. Hän menehtyi 73 vuoden iässä. Lempinimellä Olli tunnettu jalkapallon ystävä pelasi juniori-ikäisenä KTP:ssä 1960-luvun alkuvuosille saakka.

Muutettuaan perheensä kanssa Järvenpäähän vuonna 1975 säilyi Kotka ja KTP tiiviisti hänen elämässään. 1980-luvulta lähtien hän vietti kesiä poikiensa kanssa Santalahdessa ja oli tuttu näky KTP:n kotiotteluissa.

Jorman 1990-luvun alussa perustama suunnitteluyhtiö ProfeCons Oy toimi KTP:n kumppanina vuodesta 1996 lähtien. Yrityksen periaatteena oli tukea vuosittain vihreävalkoisia taloudellinen tilanne huomioiden parhaan kykynsä mukaan.

Korona lopetti Jorman peleissä käymisen paikan päällä, mutta hän näki vielä televisiosta riemukkaan Jaro-voiton. Jorma osasi olla ylpeä vihreävalkoisista.