FC KTP Kotka ry

Meripäivät on KTP:lle iso ponnistus

Kahden vuoden tauon jälkeen järjestettävät Kotkan Meripäivät on iso ponnistus KTP-väelle. Meripäivien suunnittelu on alkanut jo kuukausia sitten ja nyt edessä on käytännön toteutuksen vuoro.

– Olemme vahvasti mukana Meripäivillä. Meripäivillä tehdystä työstä saadulla korvauksella on iso merkitys seuramme talouteen varsinkin, kun Ykkösessä ei tv-tuloista tule lähellekään sitä summaa, mitä Veikkausliigassa pelatessa, KTP:n puheenjohtaja Jukka Mustonen sanoo.

KTP:n kahvila Cafe & Bar Kaks7 palvelee keskellä kaupunkia torilla ja iltaisin se vielä laajenee Kotkan Torikahvilan puolelle. Näin asiakaspaikkojen määrä laajenee entisestään.

– Tästä pitää antaa iso kiitos Laineen Piialle ja Jarkolle, jotka antoivat alueensa meidän iltakäyttöömme, Mustonen kiittää.

Lehmuskujalle tekee paluun legendaarinen Haili, joka sijaitsee samalla sijainnilla kuin varttuneemmat Meripäivillä kävijät muistavat. KTP toteuttaa Hailin järjestelyt yhteistyössä Kotkan Nuorkauppakamarin kanssa. Hailiin on tulossa kaikkiaan 600 asiakaspaikkaa.

– Tuoreen hailin saaminen on osoittautunut todella haastavaksi, joten todennäköisesti sitä ei siellä ole myynnissä, Mustonen toteaa.

Hailissa päivisin järjestetään karaokea ja iltaisin elävää musiikkia vaihtuvan yhtyeen muodossa.

Hailin tarkempi ohjelma

Keskiviikkona klo 16-22 Karaoke
klo 22 Kuokkavieraat

Torstaina klo 15-22 karaoke
klo 22 Bilebändi Hero

Perjantaina klo 15-22 karaoke
klo 22 Kuokkavieraat

Lauantaina klo 12-22 karaoke
klo 22 Kuokkavieraat

KTP:n juniorit järjestää perinteisen autoparkin perinteisessä paikassa eli Satamakatu 10:ssä. Paikka on VR:n makasiinin hiekka-alueella, jossa autopaikkoja löytyy noin 300. Keskiviikkona ja torstaina se on avoinna kello 9–23 ja perjantaina ja lauantaina kello 9–24. Autoparkki maksaa neljältä tunnilta viisi euroa tai jos haluaa jättää auton koko päiväksi, on hinta 10 euroa. Pyöräilijöille pyöräparkki on ilmainen.

Kun Meripäivien juhlinta väistyy, KTP hoitaa yöaikaan Meripäiväalueiden, myös Lasten Meripäivien, käsisiivoukset. Siivousryhmä lähtee liikkeelle yöaikaan ja hoitaa paikat kuntoon seuraavaksi aamuksi.

KTP:n Meripäivä-ponnisteluihin osallistuu satakunta henkilöä, joten puhutaan erittäin isosta ja merkittävästä panostuksesta.

– Toivotaan, että saamme nauttia lämpimistä ilmoista, jotta ihmiset lähtevät hyvin liikkeelle. Tervetuloa nauttimaan Meripäivätunnelmasta, Mustonen toivottaa.