Kiinteistömaailma -kotiotteluennakko: ”Haluamme säilyttää kotitaikamme”

KTP:n miesten edustusjoukkue haluaa palata voittojen tielle perjantai-iltaisesssa 22.7. kotiottelussa Järvenpään Palloseuraa vastaan. Ilmassa on selkeää revanssihenkeä, sillä kotkalaisjoukkueella on alla edelliseltä kierrokselta tappio ja aiemmin kuluvalla kaudella tappion on KTP:lle aiheuttanut nimenomaan perjantainen vastustaja: JäPS.

KTP:n edellisessä ottelussa puki tutun KTP-sotisovan päälleensä Valtteri Vesiaho, joka teki paluun kotkalaisnippuun Espanjassa pelaamiensa kausien jälkeen.

– Ensimmäisenä mielessä Gnistan-ottelusta on tietysti tappio, johon emme missään nimessä ole tyytyväisiä ja se ei ole sitä, mitä ottelusta lähdimme hakemaan. Vasta toiseksi voin sanoa, että oli kiva päästä taas pelaamaan tauon jälkeen, Vesiaho sanoo.

Vesiahon edellinen ottelu on huhtikuulta, mutta keskuspuolustaja uskoo, että pelituntuma löytyy nopeasti.

– Keväällä tuli pelattua tosi paljon otteluita ja äkkiä se tatsi sieltä taas löytyy, hän hymähtää.

Tulevasta kotiottelusta JäPSiä vastaan joukkueen mielessä on vain ja ainoastaan paluu voittojen tielle ja kolmen sarjapisteen metsästäminen. Miekat ja kirveet on teroitettu taistoa varten.

– Meidän tavoitteenamme on olla sarjan kärjessä ja se vaatii voittoja. Gnistan-ottelun jälkeen käänsimme katseen nopeasti jo tulevaan. Haluamme säilyttää hyvän kotitaikamme, Vesiaho vakuuttaa.

KTP on kahdeksasta kotiottelustaan voittanut peräti kuusi ja pelannut kahdesti tasan. Maalisuhde on häkellyttävän vakuuttava: huikeat 20 tehtyä maalia ja vain kolme päästettyä maalia. KTP on näyttänyt kotiyleisölleen kykenevänsä ottamaan voittoja ja tekemään maaleja kovalla tehokkuudella.

Vesiaho on ollut KTP:n mukana parisen viikkoa. Meno on maistunut.

– Hyvältä on tuntunut ja joukkueessa on erinomainen joukkuehenki. Joukkueessa on uudistunut valmennus, mutta aika paljon samoja naamoja kuin edellisellä kerralla Kotkassa pelatessani. Samat vanhat vitsit pukukopissa yhä lentävät, Vesiaho naurahtaa.

KTP–JäPS. Miesten Ykköstä perjantaina 22.7. kello 18.30 Arto Tolsa -areenalla. Tolsal tavataa!kiinteistomaailma_kuva_pieni.jpg