FC KTP Kotka ry

Kiinteistömaailma -kotiotteluennakko: ”Luvassa tasainen ja mielenkiintoinen ottelu”

KTP:n miesten edustusjoukkue jatkaa kauttaan vahvassa myötätuulessa. Alla on kahdeksan peräkkäistä ottelua ilman tappiota. Tappioita ei myöskään ole kuin se yksi, joten kausi Ykkösessä on sujunut kokonaisuudessaan erinomaisesti.

KTP:n puolustuksessa pelaava Rico Finnäs näkee avaimet voiton ottamiseen.

– Kyllä meidän on jatkettava samoilla aseilla kuin mitä tähänkin asti. Meidän on pysyttävänä nöyrinä ja tehtävä voittoon vaadittava työmäärä. TPS-pelistä pitää paljon parantaa, jotta tulos tulee hyväksi, Finnäs pohtii.

Ensi maanantaisessa 11.7. kotiottelussa vastassa on Kokkolan Pallo-Veikot, joka löytyy sarjataulukon viidenneltä sijalta. KPV on voittanut kaksi edellistä otteluaan ja kolme viimeisintä on mennyt ilman tappiota. KTP ja KPV ovat kohdanneet tällä kaudella kertaalleen, kun KTP haki vieraissa pisteet mukaansa 3–1-voitolla.

– KPV on hyvä, tasainen joukkue, joka osaa prässätä laadukkaasti ylhäältä ja ovat päässeet hyvään vireeseen. Meidän pitää olla tarkkana pallon kanssa, jos haluamme pärjätä heitä vastaan. Luvassa on tasainen ja mielenkiintoinen ottelu, Finnäs sanoo.

Finnäs on nähty viime otteluissa hieman poikkeuksellisella pelipaikalla vasempana topparina. Miten uusi pelipaikka on laitapelaajalle maistunut?

– Hyvältä on maistunut, kun joukkueella on hyvä draivi päällä. Nyt topparin paikkakin on alkanut sujua, Finnäs iloitsee.

KPV-ottelu on samalla Perhepäivä, jossa on mukana monenlaista koko perheen toimintaa. Toimintapisteet aukeavat tuntia ennen ottelua kello 17.30.

– Uskon, että lapsia kiinnostaa jalkapallo ja tapahtumapäivä. Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan meitä voittoon, sillä tarvitsemme tukeamme ja voitolla nousisimme sarjakärkeen. Nyt on hienoa tulla paikan päälle, kun sää suosii ja pelimme kulkee, Finnäs kannustaa.

KTP–KPV. Miesten Ykköstä maanantaina 11.7. kello 18.30 Arto Tolsa -areenalla. Tolsal tavataa!

kiinteistomaailma_kuva_pieni.jpg