FC KTP Kotka ry

Kiinteistömaailma -kotiotteluennakko: Hyvää kotiputkea jatkamaan MP:tä vastaan

KTP:n miesten edustusjoukkue on tällä hetkellä Ykkösen kovin kotijoukkue. Sen kertoo tilastotkin, sillä vaikka kaikki joukkueet eivät vielä ole pelanneet kuutta kotiottelua, ei yksikään muu joukkue pystyisi keräämään samaa pistemäärää kuuden ottelun aikana. Tällä hetkellä KTP seilaa kolmen kotiottelun voittoputkessa. Pelkästään Arto Tolsa -areenalla pelatuista otteluista KTP on voittanut neljä viidestä, kerran on pelattu tasan.

Yksi kotijoukkueen alakerran lukoista on ollut Michael Ogungbaro. Keskuspuolustaja on ainoa vihreävalkoisista, joka on urakoinut kaikissa otteluissa täydet minuutit.

– KTP:n hyvä kotisaldo perustuu siihen, että lähdemme aina voittamaan otteluita. Olemme hyvin motivoituneita ja kaikki tekevät voiton eteen hartiavoimin töitä, Ogungbaro sanoo.

KTP on päästänyt kotiotteluissaan toistaiseksi vain kaksi maalia, mikä on antanut vahvan selkänojan hyville otteille.

Perjantaina vastaan asettuu vierasjoukkue Mikkelistä, kun MP saapuu Arto Tolsa -areenalle. Mikkeliläiset ovat tällä hetkellä sarjataulukossa seitsemäntenä yhdeksän pelaamansa ottelun jälkeen. Joukkue on voittanut otteluistaan kolme, pelannut neljästi tasan ja hävinnyt vain kahdesti. Joukkue on tehnyt maaleja liki kahden maalin ottelukohtaisella keskiarvolla, kun taas omiin on 1,44 maalia ottelua kohden.

– MP on kovasti taisteleva joukkue ja tulossa on taatusti tasainen ottelu. Haluamme jatkuvasti kehittää omaa peliämme jokaisessa ottelussamme ja harjoituksissamme. Vielä emme voi olla liiiaksi tyytyväisiä, mutta olemme menossa joka osa-alueella entistä parempaan suuntaan, toppari kertoo.

Kysyttäessä miehen omista peliesityksistä sanoo Ogungbaro haluavansa yhtä lailla jatkaa kehittymistään.

– Sitä haluaa koko ajan kehittää itseään ja tulla paremmaksi pelin eri osa-alueilla, kuten syöttämisessä ja kuljettamisessa, Ogungbaro sanoo.

Jatkuuko KTP:n kotivoittojen putki? Tule katsomaan joukkueen nykykunto ja auttamaan joukkuetta voittoon!

KTP–MP. Miesten Ykköstä perjantaina 1.7. kello 18.30 Arto Tolsa -areenalla. Tolsal tavataa!

kiinteistomaailma_kuva_pieni.jpg