Kiinteistömaailma -kotiotteluennakko: Varaslähtö juhannuksen viettoon Arto Tolsa -areenalla

KTP:n miesten edustusjoukkkueen tiivis ottelurypäs päättyy keskiviikkona 22.6. kotiotteluun PK-35:tä vastaan. Vihreävalkoinen joukkue halajaa päästä takaisin voittojen tielle. KTP seilaa mukavassa myönteisessä tuulessa, sillä alla on viisi peräkkäistä tappiotonta ottelua.

Palataan vielä viime lauantaiseen vierasotteluun FF Jaroa vastaan. Lopulta 2–2-tasatulokseen päättynyt ottelu sisälsi erittäin värikkään ja tapahtumarikkaan viimeisen kymmenminuuttisen.

– Siinä ehti sattua ja tapahtua monenlaista, kolme maalia ja vielä punainen kortti. Se vaatii aina henkistä vahvuutta, että pystyy nousemaan lopussa tasoihin. Ottelusta jäi hieman kaksijakoiset fiilikset, sillä 1–1-tasoituksen jälkeen tuntui, että pystyisimme kääntämään pelin voitoksemme. Loppujen lopuksi ottelun kääntäminen tasatulokseen maistuu, KTP:n Antti Mäkijärvi kertoo.

Keskiviikkona pelattava kotiottelu on KTP:lle peräti neljäs ottelu 12 päivän sisällä. Ottelutahti hakee vertaistaan, mutta Mäkijärven mukaan kotiyleisön eteen astelee voittoa tavoitteleva, nälkäinen joukkue.

– Ehdottomasti joukkueella riittää jalkoja. Meillä on laaja rinki ja kova kilpailu pelipaikoista. Valmennus on pystynyt jakamaan otteluissa hyvin vastuuta ja saamme jalkeille tuoreen ja iskukykyisen joukkueen, Mäkijärvi sanoo.

KTP:n ja PK-35:n välinen ottelu on kotkalaisjoukkueelle kuluvan viikon ainoa Ykkösen ottelu. PK-35:llä on kausi on lähtenyt haasteellisesti liikkeelle. 10 ottelustaan joukkue on voittanut vain yhden, pelannut neljästi tasan ja hävinnyt viisi kertaa. Joukkue on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 1,1 maalia, kun taas omiin on mennyt kahden maalin keskiarvolla. Sarjasijoitus on tällä hetkellä viimeistä edeltävänä.

– Emme tuijottele sarjataulukkoa. Kuluvana kautena Ykkösessä on suuntaan ja toiseen tullut kummallisia tuloksia, Mäkijärvi tuumaa.

Kuluvana kauden aikana Ykkösessä on pelattu 75 ottelua, joista 39:ssä on jaettu voittajalle täydet kolme pistettä, kun peräti 36 kertaa ottelu päättynyt tasapelin myötä pistejakoon.

– Lähdemme aina jokaista ottelua voittamaan. Yhdessäkään ottelussa mikään muu ei ole tavoitteena kuin sen voittaminen, Mäkijärvi toteaa.

Keskiviikkona jatketaan Ykkösen parissa, kun Juniorit areenalla -otteluun KTP:n vieraaksi saapuu PK-35. KTP:n juniorit pääsevät sisään otteluun pukeutumalla seuran vihreävalkoiseen pelipaitaan. Yksi saattaja/vanhempi myös ilmaiseksi otteluun juniorin mukana.

Walkers Kotka & Hamina edustajat esittelemässä liikkuvaa nuorisotyötä eli Walkers-toimintaa ennen ottelua ja sen tauolla.

KTP–PK 35. Miesten Ykköstä keskiviikkona 22.6. kello 18.30. Tervetuloa katsomaan millaisen juhannussaunan vihreävalkoiset lämmittää!

kiinteistomaailma_kuva_pieni.jpg