KSOY -vierasotteluennakko: ”Voittaaksemme jokaisen pelaajan pitää antaa kaikkensa”

Neljä tappiotonta ottelua peräkkäin pelannut KTP jatkaa tiivistä härkäviikkoaan ja pelaa lauantaina vierasottelun liki 500 kilometrin päässä sijaitsevassa Pietarsaaressa. Ottelusta on helppo povata jännittävää, vaikka Jaron kausi on alkanut haasteellisissa merkeissä. Punaisissa pelaava pietarsaarelaisjoukkue on voittanut vasta kaksi pelaamistaan otteluista ja tehnyt kahdeksassa ottelussa vain yhdeksän maalia.

KTP:n keskikentällä ahkeroiva Thomas Agyiri kertoo joukkueen saaneen ekstraboostia keskiviikkona napatuista kolmesta pisteestä.

– Gnistan-voiton jälkeen jokainen pelaajamme oli todella onnellinen. Se oli meiltä hyvä ja vahva esitys, keskikenttäpelaaja sanoo.

– Jaro on todella hyvä joukkue ja siitä tulee meille vaikea ottelu. Meidän pitää niin puolustaa kuin hyökätä hyvin sekä voittaaksemme jokaisen pelaajan pitää antaa kaikkensa, hän jatkaa.

KTP:llä on Ykkösen otteluita pelattuna kahdeksan, joista se on voittanut tasan puolet. Agyiri on tyytyväinen siihen suuntaan, mihin joukkueen peli on kehittynyt.

– Olemme pärjänneet melko hyvin, sillä olemme hävinneet vain yhden ottelun ja ottaneet mukavasti voittoja. Pelimme näyttää kehittyvän siihen suuntaan, että pystymme sillä nappaamaan voittoja, Agyiri sanoo.

Ottelu Jaroa vastaan on joukkueelle jo viikon sisällä kolmas ja seuraava ottelu häämöttää jo ensi viikon keskiviikkona.

– Meillä on hyvin energiaa. Meillä on riittävästi pelaajia, jotta pystymme tekemään tarvittaessa vaihtoja, Agyiri toteaa.

KTP:n valmennus on pitänyt tällä kaudella yllä rotaatiota ja se on näkynyt ennen kaikkea keskikenttäpelaajien peluutuksessa.

– Keskikentän rotaatio on ollut mielestäni vain hyvä asia, sillä sen avulla pystyy pysymään paremmassa kunnossa. Mikäli olisi tilanne, että pelaaja ei mahtuisikaan pelaamaan, joutuisi tekemään harjoituksissa enemmän töitä päästäkseen otteluissa kentälle, Agyiri pohtii.

Jaro–KTP. Miesten Ykköstä lauantaina 18.6. kello 17:00 Pietarsaaren keskuskentällä.