Kiinteistömaailma -kotiotteluennakko: ”Tulos tulee luottamalla omaan tekemiseen”

KTP:n miesten edustusjoukkueen kausi jatkuu kahden ottelun viikolla. Keskiviikkona Arto Tolsa -areenalla saapuu helsinkiläisseura Gnistan. KTP:n edellisessä ottelussa SJK Akatemiaa vastaan maalitililinsä Ykkösessä avannut Aapo Hyppönen odottaa tiukkaa ottelua.

– Gnistan on hyvä joukkue. Pelasimme Ykköscupissa (tulos 1–1) heitä vastaan todella tiukan ottelun. Varmasti edessä on jälleen kova ottelu, Hyppönen pohtii.

KTP haluaa palata takaisin voittojen tielle ja Hyppösellä on omat ajatuksensa siitä.

– Tulos tulee luottamalla omaan tekemiseen. Meillä on ollut hieman epäonneakin matkassa, mutta uskomme omaan peliin, Hyppönen sanoo.

Hyppönen on pelannut tällä kaudella kahdessa KTP:n ottelussa, joista tuoreimmassa onnistui maalinteossa. Sen lisäksi hän on pelannut kaikissa Peli-Karhujen seitsemässä Kakkosen ottelussa, jossa maaliverkko on soinut viisi kertaa.

Aapon isä Janne muistetaan myös takavuosien KTP:n hyökkääjänä, joka kylvi tuhoa vastustajan maalien läheisyydessä. Jannen viimeisteli omalla urallaan 19 maalia Kakkosessa, 20 osumaa Ykkösessä ja kaksi maalia Veikkausliigassa.

– Kyllähän sitä iskään vertailua on saanut kuulla esimerkiksi alueleireillä, kun vanhemmat valmentajat muistavat isäni pelivuodet. Onhan se tavoite kuitenkin tehdä parempi peliura kuin mitä hänellä oli. En ole liiaksi tavoitteita miettinyt, mutta olisihan se kiva ulkomaille päästä, 17-vuotias Hyppönen tuumaa.

Hyppönen ei jaksa ottaa paineita siitä, että kummassa joukkueessa, KTP:ssä vai PeKassa, hänen kautensa jatkuu.

– Tässä mennään päivä kerrallaan. Sen verran paljon intoa ja energiaa pelaamiseen riittää, joten ei sillä suoranaisesti ole merkitystä, Hyppönen kuittaa.

KTP–Gnistan. Miesten Ykköstä keskiviikkona 15.6. kello 18.30 Arto Tolsa -areenalla. Tervetuloa!

kiinteistomaailma_kuva_pieni.jpg