KSOY -vierasotteluennakko: Huolellinen valmistautuminen ennen Seinäjoki-kamppailua

KTP on saanut valmistautua tulevana lauantaina 11.6. pelattavaan vierasotteluun huolella. Siitä käynnistyy tiivis jakso, jonka aikana vihreävalkoiset pelaavat viikon sisällä kolme ottelua. KTP:n kapteeni David Ramadingaye on tyytyväinen kauteen tähän mennessä, mutta omissa pelillisissä otteissa kokee vielä olevan parantamisen varaa.

KTP kohtasi viime kaudella SJK:n edustusjoukkueen Veikkausliigan avauksessa. Ottelu sujui kotkalaisittain hyvin, sillä voitto ei ollut kaukana. 1–1-tasapeliin päättynyt kamppailu muistetaan ennen kaikkea Matias Lindforsin huikeasta saksipotkumaalista.

– Hyvät muistot on tuosta ottelusta jäänyt ja etupäässä Matiaksen saksarimaali. Toivottavasti hän pääsee mukaamme tekemään saman tempun uudestaan. Seinäjoen areena on kiva paikka pelata ja nytkin meillä on hyvä joukkue vastassa, Ramadingaye sanoo.

Nyt vastaan ei asetu SJK:n edustusjoukkuetta, vaan akatemiajoukkue. SJK Akatemia on aloittanut kautensa erinomaisesti. Seitsemästä ottelustaan seinäjokilaiset ovat voittaneet neljä, pelannut kahdesti tasan ja hävinnyt vain kerran. Joukkue on tehnyt maaleja yli kahden maalin ottelukeskiarvolla ja omiin on mennyt vain 0,71 maalia per ottelu.

KTP on keskittynyt viime aikoina harjoituksissaan oman tekemisensä kehittämiseen.

– Olemme hioneet omaa peliämme, emmekä ole liiaksi korostaneet sitä, että vastassa on SJK Akatemia. Tärkeitä asioita voittamisen kannalta on se, että saamme pidettyä kenttätasapainon hyökkäyksissä ja se miten pelaamme erikoistilanteet. Puolustaminen on sujunut koko joukkueelta erinomaisesti ja siinä on ollut hyvää henkeä, Ramadingaye ruotii.

Kokonaisuudessaan Ramadingaye on tyytyväinen joukkueensa tekemiseen, vaikka parista ottelusta jäikin jossiteltavaa.

– Mielestäni kautemme on lähtenyt liikkeelle todella hyvin. Toki EIF- ja JäPS-otteluista jäi jossiteltavaa, mutta kokonaisuudessa toimintamme on ollut hyvää ja nousujohteista. Uskon, että pelimme kehittyy vieläkin ja tulemme olemaan entistä vaarallisempia. Haluamme olla myös joukkue, jolle on vaikea tehdä maaleja, Ramadingaye sanoo.

Omaan tekemiseensä kokenut keskikenttäkettu antaa hieman sapiskaa.

– Vielä ei parasta Davea olla nähty. Fyysinen kunto on hyvällä tasolla, sillä sain vetää preseasonin terveenä. Alkukaudesta kipeenä olo hieman verotti. Olemme löytäneet kentällä hyvin roolimme, ja vaikka muuten olen ihan tyytyväinen, pelilliseen antiini tulee vielä parannusta, kapteeni lupaa.

SJK Akatemia–KTP. Miesten Ykköstä lauantaina 11.6. kello 17 OmaSP Stadionilla.