Rankkareiden MM-kisat nyt täällä – ”Viikonlopun paras kesäterassi löytyy Arto Tolsa -areenalta”

KTP:n järjestämä kesän rennoin urheilutapahtuma on viimein täällä. Rankkareiden MM-kisat pääsevät vauhtiin huomenna perjantaina ja jatkuvat lauantaille. Tapahtuma on yleisölle täysin maksuton.

– Yleisöä ja tietysti itse kisoihin osallistuvia palvelee laaja ravintomaailma, josta saa niin ruokaa kuin juomaakin. Lisäksi paikan päältä löytyy ToriSport-viihdepelialue, jos kaipaa pientä aktiviteettiä. Yleisöä viihdyttää myös DJ ja juontaja ja lauantaina lavalle nousee Neemu, suoraan tapahtuman rakennustalkoista tavoitettu Jenna Halmetoja kertoo.

Portit aukeavat kello 14.00 ja rangaistuspotkukilpailut potkaistaan käyntiin perjantaina kello 16.00. Kisoissa on mukana 30 joukkuetta, jotka on jaettu kolmeen 10 joukkueen lohkoon. Molemmille päiville sääennusteet lupaavat aurinkoista ja lämpötiloissa mennään yli 20 asteen.

– Onneksi sää näyttää erinomaiselta. Olen jo monille sanonut, että viikonlopun paras kesäterassi löytyy Arto Tolsa -areenalta, Halmetoja heittää.

Ravintomaailma sijaitsee Arto Tolsa -areenan kentän keskiympyrässä, josta pystyy seuraamaan ja kannustamaan itse kilpaan osallistuvia joukkueita.

– Ravintolamaailmassa on asiakaspaikkoja noin kuutisensataa, joten paikkoja löytyy. Kannattaa tulla ”Tolsalle” kokemaan ainutlaatuinen ja ennen kaikkea rento tapahtuma, Halmetoja vihjaa.

Mistään pienestä ponnistusta ei ole kyse, sillä tapahtuman järjestäminen on käynnistynyt jo kuukausia sitten ja nyt viimeisen kahden päivän aikana Arto Tolsa -areenaa on rakennettu rankkarikisojen estradiksi.

– Keskiviikkona aloitimme rakennusurakan puoliltapäivin ja jatkoimme iltaseiskaan. Tänään aloitimme jo aamuysiltä ja en tiedä tarkkaan kuinka kauan täällä vielä menee. Huomenna ennen turnauksen alkua tehdään viimeistelytyöt, Halmetoja kertoo.

Rankkareiden MM-kisat perjantaina 10. ja lauantaina 11.6. Arto Tolsa -areenalla. Yleisölle vapaa pääsy!