FC KTP Kotka ry

Kiinteistömaailma-kotiotteluennakko: Oman pelin kautta voittojen tielle

KTP:n on pelannut kaksi edellistä Ykkösen ottelua ilman voittoa. Nyt joukkue haluaa palata takaisin voittojen makuun, kun vieraaksi saapuu sarjanousija Pargas IF.

Ykkösen sarjataulukosta ei liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä kannata tehdä, sillä joukkueet ovat pelanneet otteluita viidestä seitsemään. KTP kuuluu niihin joukkueisiin, jotka ovat pelanneet vasta viisi ottelua. Alla on kaksi voitonta ottelua ja siten on sanomattakin selvää, että vihreävalkoinen joukkue haluaa palata takaisin voittojen tielle.

– Kauden jokaisessa ottelussa on ollut hyviä juttuja. Tappiollisen JäPS-ottelun jälkeen olemme pystyneet parantamaan pelissä tiettyjä kehityskohtia, joita olemme käyneet läpi tiiviisti harjoituksissa. Viime pelissä EIF:iä vastaan näkyä jo paljon hyvää ja sitä KTP:tä, mitä haluamme olla. Nyt pitää vain jatkaa samalla tavalla, KTP:n puolustukseen kuuluva Samuel Mahlamäki sanoo.

Sarjan alku on ollut Ykkösen sarjanousija PIF:lle vaikea. Seitsemästä ensimmäisestä ottelustaan joukkue on hävinnyt peräti viisi. Ainoan voittonsa paraislaiset ottivat paikallisvastustajasta, sarjaa johtavasta TPS:sta. Tasapelin PIF pelasi PK-35:n kanssa.

– Uskon, että vahvan oman pelin ja pelaamisen kautta tulee pisteitä, Mahlamäki toteaa.

Mahlamäki puhuu mielellään kehityskohdista tarkemmin, joissa KTP:n on onnistuttava saadakseen ottelusta nyt ja jatkossa pisteitä.

– Kun saamme luotua vastustajalle painetta, pitää meidän pystyä paineistamaan pidempiä jaksoja. Lisäksi meidän pitää saada omaan pallolliseen pelaamiseemme malttia. Meillä ei ole mikään kiire, sillä meillä on riittävän taitavia pelaajia löytämään tiloja ja rakentamaan maalipaikkoja, Mahlamäki kertoo.

Numeroa 4 selässään kantava Mahlamäki on pelannut kuluvalla kaudella kahdessa Ykkösen ottelussa. Tulokset ovat olleet niissä otteluissa erinomaisia. TPS:n kanssa maaliton tasapeli haasteellisissa olosuhteissa ja sitten riemukas 3–1-vierasvoitto Kokkolasta.

– Olen todella tyytyväinen henkilökohtaiseen tekemiseeni. Olen kärsinyt hieman takareisivammasta, mikä on pitänyt minut nyt pois peleistä. On todennäköistä, että pystyisin olemaan jo perjantaina mukana PIF-ottelussa, Mahlamäki sanoo.

KTP–PIF. Miesten Ykköstä perjantaina 3.6. kello 18.30 Arto Tolsa -areenalla. Tervetuloa!
kiinteistomaailma_kuva_pieni.jpg