FC KTP Kotka ry

KTP ja Kotipizza tiivistävät yhteistyötään – KTP:n applikaatio ilmestyy piakkoin

Kotkansaaren ja Kotkan Karhulan Kotipizza ovat tehneet jo pitkään yhteistyötä KTP:n kanssa. Kuluvana vuonna yhteistyö saa uusia muotoja, joista pääsee nauttimaan myös kaikki KTP:n kannattajat.

– On hienoa olla mukana kotkalaisen urheiluseuran matkassa. Se on hienoa, että KTP on rakentanut uusia, innovatiivisia ratkaisuja yhteistyölle. KTP:ltä on tullut hyviä ehdotuksia yhteistyölle ja he ovat olleet todella aktiivisella otteella rakentamassa tätä, Karhulan ja Kotkan Kotipizzan yrittäjä Minna Boehm sanoo.

KTP:n ja Kotipizzan yhteistyö näkyy ennennäkemättömällä tavalla ja siitä hyötyy myös kaikki KTP:n ystävät.

– KTP:n uutiskirjeen tilaajille jaetaan etukoodeja Kotipizzan tuotteisiin sekä lanseeramme piakkoin KTP-applikaation, jossa pääsee äänestämään Kotipizza kotijoukot kuukauden pelaajaa, KTP:n toimitusjohtaja Tomi Tolsa kertoo.

KTP:n uusi applikaatio ilmestyy veloituksetta ladattavaksi älypuhelimiin kesäkuussa. Applikaatiossa tehtävän äänestyksen voittaneet pelaajat palkitaan Kotipizza-tuottein. Lisäksi kaikki äänestykseen osallistuneista arvotaan kuukausittain voittaja, joka saa niin ikään Kotizza-tuotteita.