KTP:n naisten voittoputki sai jatkoa Porvoossa

KTP:n naiset kairasivat kolmannen voiton yhtä monesta ottelustaan naisten Kakkosen B-lohkossa. Peli päättyi KTP:lle 5-0 (3-0) lukemin. Joukkue matkusti ennalta arvioituna vaikeaan vierasotteluun FC Futuraa vastaan. Pelialustana oli keväinen luonnonnurmi. Myöhäinen kevät ei ole kenttää hellinyt ja joukkueet joutuivat haasteelliseen ympäristöön.

Vieraat hallitsivat olosuhteet kotijoukkuetta paremmin. Kotkalaiset saivat unelmastartin, kun jo 4. minuutilla pallo oli Futuran maalissa. Maalintekijänä Rosa Rantanen, joka osui ottelussa kolmesti. Ottelun alku oli tasaista, mutta mitä pidemmälle ottelu eteni sitä selkeämmin KTP sitä hallitsi. KTP teki seuraavat maalinsa 18. (Ida Pynnönen) ja 31. (Janette Hanski) minuuteilla. Tauolle siirryttiin KTP:n kolmen maalin johdossa. Toinen puolisko oli myös selkeästi vierasjoukkueen. Kotijoukkue pääsi kuitenkin muutaman kerran hätyyttelemään Sonja Leinon vartioimaa maalia. Futuralle tuomittiin rangaistuspotku, jonka Leino upeasti torjui alakulmasta yli päätyrajan. Kerran Futura sai pallon ohi Leinon, mutta veto osui tolppaan. Rantanen viimeisteli toisella puolikkaalla yhden vapaapotkusta ja yhden kulmasta.

Seuraavaksi KTP kohtaa kotonaan 28.5. Puotinkylän Valtin. Valtti on vielä KTP:n ohella tappioton joukkue B-lohkossa. Onko se sitä vielä pelin jälkeen? Tule paikalle ja totea se itse!