FC KTP Kotka ry

KSOY -vierasotteluennakko: Pitää pelata tosi hyvin saadaksemme pisteitä

KTP:n kausi Ykkösessä jatkuu vierasottelulla Järvenpään Palloseuraa vastaan. Kotkalaisten edellisestä ottelusta on ennättänyt kulua lähes kaksi viikkoa, kun Gnistan-ottelu siirrettiin viime viikolta. Nyt miesten edustusjoukkueen katse on ollut tiiviisti matkaottelussa sarjanousijaa vastaan.

– Lähdemme hyvillä miettein otteluun. Harjoittelimme kovaa viime viikolla ja nyt tämän viikon alusta lähtien tekeminen on siirretty JäPS-otteluun. Olemme käyneet paljon heidän tekemisiään läpi videolta ja samalla olemme harjoituksissa kiinnittäneet huomiota niihin asioihin, joissa on ollut parannettavaa, KTP:n keskikenttäpelaaja Anttoni Huttunen kertoo.

Huttunen myöntää, ettei Ykköseen kuluvaksi kaudeksi noussut Järvenpään Palloseura ole hänelle entuudestaan tuttu vastustaja. Viidestä ensimmäisestä ottelustaan JäPS on voittanut vain yhden, pelannut kahdesti tasan ja hävinnyt kaksi kertaa. Maalisuhteessa 2–13 hämää se, että päästetyistä osumista peräti 10 tuli yhdessä ottelussa.

Kotikentällään JäPS on ollut tuloksekas. Kolmesta kotiottelustaan JäPS on voittanut yhden, viime viikon perjantaina EIF:n, ja pelannut kahdesti maalittoman tasapelin. Oma maali on pysynyt koskemattomana kotiotteluissa yhteensä 270 minuuttia.

– JäPS pelaa todella suoraviivaisesti ja fyysisesti. Meidän pitää pelata tosi hyvin saadaksemme sieltä pisteitä mukaan. Järvenpääläisten voitto EIF:stä viimeisimmässä ottelussaan kertoo heidän vahvuudestaan, Huttunen toteaa.

Kuluvalla kaudella Huttunen on saanut peliaikaa ja vastuuta kahdessa Ykkösen ottelussa.

– Olen ollut ihan tyytyväinen, sillä nyt eivät loukkaantumiset ole häirinneet tekemistä. Tiedän, että pelipaikaltani odotetaan maaleja ja syöttöjä, mutta ne tulevat, kun ovat tullakseen. En lähde niistä ottamaan mitään erityistä stressiä, Huttunen sanoo.

JäPS–KTP. Perjantaina 20.5. kello 18.30 Järvenpään keskuskentällä.

KTP tarjoaa otteluun ilmaisen bussikuljetuksen. Lähtö tapahtuu Huippuravintola Haka Pirtin nurkilta kello 16. Mukaan mahtuu 50 nopeinta ja sitovat ilmoittautumiset tulee tehdä puhelimitse numeroon 0504667258.