KTP–Gnistan joudutaan siirtämään

KTP:n ja Gnistanin välinen Miesten Ykkösen ottelu on jouduttu siirtämään. Alunperin joukkueiden oli määrä pelata ensi viikon maanantaina 16.5., mutta nyt ottelulle etsitään uutta pelipäivää. Uudesta ottelun ajankohdasta tiedotetaan lähipäivien aikana.

– Kävimme tämän läpi KTP:n kanssa jo viime loppusyksynä ja seura varmisti asian Palloliitolta. Sen jälkeen sovimme urakka-ajaksi 19.4.–20.5. ja se lyötiin yhteisymmärryksessä seuran kanssa lukkoon. Säiden takia varasimme tähän viisi viikkoa, jotta pysymme varmasti aikataulussa, Kotkan kaupungin rakennuttajainsinööri Vesa Laurikainen sanoo.

– Nyt tulevana perjantaina 13.5. tullaan kenttä testaamaan FIFA:n toimesta tarkoituksenaan saada Quality Pro -luokitus. Emme voi päästää ketään pelaamaan tai harjoittelemaan ennen kuin testi on mennyt läpi ja kenttä meille urakoitsijan puolelta luovutettu. Urakoitsija luovuttaa kentän alkuperäisen aikataulun mukaisesti perjantaina 20.5., Laurikainen jatkaa.

KTP:ssä oltiin hieman optimistisia sen suhteen, että ottelu olisi pystytty pelaamaan maanantaina 16.5. Ottelusiirto oli ainoa järkevä ratkaisu tässä kohtaa.

– Ottelusta pitää saada tieto vastustajalle, tuomareille ja myös meidän ottelutapahtuman henkilökunnalle ja nyt emme saa heille vahvistettua ottelun ajankohtaa riittävän ajoissa. Emme myöskään pysty tekemään ottelun markkinointia ja mainontaa, KTP:n puheenjohtaja Jukka Mustonen sanoo.