FC KTP Kotka ry

KSOY -vierasotteluennakko: Ykkönen jatkuu vierailulla Pohjanmaalle

KTP:n miesten edustusjoukkueen kausi Ykkösessä jatkuu sunnuntaisella vierasottelulla Kokkolan Pallo-Veikkoja vastaan. KTP on aloittanut kauden voitolla ja tasapelillä, kun taas kokkolalaiset ovat jo ennättäneet pelata kolme ottelua saldolla voitto, tasapeli ja tappio.

KTP:n Nathael Ishii pelasi tiistaisessa cup-ottelussa Peli-Karhuja vastaa ensimmäisen 90-minuuttisensa kilpailullisessa ottelussa kuluvalla kaudella.

– Oli hienoa päästä pelaamaan täysi 90-minuuttinen ja antaa näyttöjä valmennukselle. Oli hienoa ottaa se voitto, mitä varmasti kaikki odottivatkin ja päästä cupissa viidennelle kierrokselle, Ishii iloitsee.

Ishiin taustalla on pitkäaikainen loukkaantuminen, josta hän on pystynyt toipumaan. Ishii sai polvivamman toissa kaudella pelatessaan MyPassa ja siitä kuntoutuminen kesti niin pitkään, ettei hän pystynyt viime kaudella pelaamaan.

– Kyllähän siinä viime kauden aikana kävi kuntoutuksen aikana mielessä, että josko sitä lopettaisi jalkapallon. Kuntoutus on kova homma, kun sitä pitää tehdä päivittäin ja päätin kuitenkin sitten jatkaa peliuraani ja se kannatti. Uskon, että olen mentaalisesti vahvempi pelaaja ja ihminen kuin ennen loukkaantumistani, Ishii kertoo.

Ishii odottaa sunnuntaisesta vierasottelusta KPV:tä vastaan kovaa kamppailua. Cup-ottelussa PeKaa vastaan kotkalaisten riveistä puuttui useampi pelaaja influenssan takia.

– KPV on aina ollut Ykkösessä kova porukka, en usko etteivätkö olisi nytkin. Vielä on vaikea sanoa, ketkä pelaajat pystyvät palaamaan kokoonpanoon. Influenssan kanssa ei kuitenkaan kannata leikkiä. Kaikki, jotka ovat kokoonpanossa, tulevat antamaan kovan panoksen voiton eteen. Meillä on hyvä ja laaja rinki ja jokainen kentälle pääsevä pelaaja pystyy kamppailemaan voitosta, Ishii vakuuttaa.

KPV–KTP. Sunnuntaina 8.5. kello 18.30 Kokkolan keskuskentällä.