FC KTP Kotka ry

KSOY -vierasotteluennakko: Cupissa paikallisottelun tunnelmaa

KTP:n taival Suomen Cupin neljännellä kierroksella jatkuu paikallisottelulla Peli-Karhuja vastaan. Ottelu pelataan jo tulevana tiistaina 3.5., vaikka ottelun alla oli synkkiä pilviä pystytäänkö ottelua aikataulun mukaisesti edes pelaamaan.

– Kokonaisuudessaan terveystilanne näytti jo hyvältä lukuunottamatta Jere Hiltusta ja Aleksi Tarvosta, joiden vammat ovat nyt taakse jäänyttä elämää. Heillä on kuitenkin hieman ollut jälkitautia ja sen johdosta ovat olleet toiminnasta sivussa. Nyt uutena riesana on joukkueen sisällä riehunut influenssa-aalto, KTP:n päävalmentaja Jussi Leppälahti kertoo.

Ennen viimeviikkoista TPS-ottelua, sen aikana ja myös sen jälkeen on joukkueesta tippunut sairastuvalle. niin pelaajia kuin staffia.

– Eihän tällaiselle tilanteelle minkään voi ja nopeastihan tällaiset pöpöt joukkueen sisällä riehuvat. Yritämme saada huomiseksi jalkeille 12–13 pelaajaa ja peli pelataan alkuperäisen suunnitelman mukaisesti, Leppälahti sanoo.

Ottelusta PeKaa vastaan ei KTP:ltä odoteta muuta kuin voittoa ja paikkaa viidennelle kierrokselle.

– Välitavoittenamme on välttää turhat loukkaantumiset, sillä sarjakautemme jatkuu jo sunnuntaina Kokkolassa. Jatkopaikka on selkeä tavoitteemme, vaikka olosuhteet Karhulassa pienen kentän takia ovat haasteelliset ja vastustaja tuntee meidät läpikotaisin. Fakta on kuitenkin se, että meidän pitää peli voittaa, Leppälahti täsmentää.

Toista peräkkäistä kauttaan Kakkosessa pelaava PeKa on ottelussa selkeä altavastaaja. Kuluvaksi kaudeksi PeKan päävalmentajaksi siirtynyt Niko Ikävalko odottaa mielenkiintoista cup-kamppailua.

– Lähdemme haastamaan ottelua parhaalla mahdollisella tavalla. Se on meillekin harmi, että ottelu joudutaan pelaamaan Karhulassa, sillä isommalla kentällä olisimme voineet pelata paremmin omaa peliämme. Lähdemme tekemään ensimmäistä maalia ja sen jälkeen kaikki on mahdollista. Emme missään nimessä valmiiksi tappiomielialla, sillä yksittäisessä kamppailussa voi tapahtua mitä vaan, Ikävalko sanoo.

PeKa–KTP. Suomen Cupin 4. kierrosta tiistaina 3.5. kello 18.30 Karhulan keskuskentän tekonurmella.