FC KTP Kotka ry

KuPS saapuu Arto Tolsa -areenalle – ”Nyt tiedämme millainen joukkue on vastassa”

KTP:n sarjakauteen valmistava kausi jatkuu harjoitusottelulla Kuopion Palloseuraa vastaan. Viime kaudella Veikkausliigan hopeamitalisti KuPS kuuluu tälläkin kaudella sarjan ehdottomiin voittajasuosikkeihin. KTP kohtasi harjoituskautensa ensimmäisessä ottelussa KuPS:n Kuopiossa ja tuolloin sangen kokeilupitoisella joukkueella esiintynyt kotkalaisjoukkue taipui pohjoissavolaisten käsittelyssä maalein 5–1.

– Edellinen kohtaamisemme KuPSia vastaan ei tuloksellisesti sujunut odotetusti. Nyt tiedämme millainen joukkue on vastassa ja haluamme haastamaan heidät kunnolla. Haluamme pelata erittäin hyvän ja ehjän 90-minuuttisen ja sitä myös odotetaan kaikilta pelaajilta, KTP:n keskikenttäpelaaja Thomas Agyiri sanoo.

Ykköscupissa putoaminen puolivälierävaiheessa oli iso pettymys koko KTP-yhteisölle. Se on kuitenkin pyyhitty pois mielistä ja nyt keskittyminen on siirretty Ykköseen, joka käynnistyy viiden viikon päästä.

– Olimme luonnollisesti pettyneitä, kun emme päässeet Ykköscupissa eteenpäin. Sarja käynnistyy kuitenkin pian ja meidän tavoitteemme on nousta Veikkausliigaan ja sen eteen teemme hartiavoimin töitä, Agyiri vakuuttaa.

Agyiri on edustanut vihreävalkoisia jo vuodesta 2019 lähtien. Ensi huhtikuussa 28 vuotta täyttävä ghanalainen on viihtynyt uuden valmennuksen alaisuudessa.

– Olen nauttinut treenaamisesta harjoituskaudellamme. Harjoitukset ovat olleet intensiivisimpiä kuin viime kaudella. Fiilikseni ovat hyvät ja olen päässyt oppimaan paljon uusia asioita uuden valmennuksen alaisuudessa, Agyiri kertoo.

Tarkkaavaisimmat nettisivujen seuraajat ovat varmasti huomanneet, että KTP:n harjoitusotteluohjelmaan on tullut täydennyksiä. Tulevan lauantaina KuPS-ottelun jälkeen ohjelmassa vierailut PEPOa ja MP:tä vastaan. Harjoituskauden viimeinen ottelu pelataan lauantaina 2.4. Arto Tolsa -areenalla Peli-Karhuja vastaan.

KTP–KuPS. Lauantaina 12.3. kello 14.00 (huomioi uusi alkamisaika) Arto Tolsa -areenalla. Tolsal tavataa!