FC KTP Kotka ry

Hartwallilla ollaan mielissään yhteistyöstä KTP:n kanssa

KTP:n pitkäaikaisen yhteistyökumppanin Hartwallin juomatuotteista saadaan nauttia myös kuluvana jalkapallokautena kotiottelutapahtumissa. Kotkalaisseuralla ja Hartwallilla on voimassa pääyhteistyösopimus, joka kattaa aina vuoteen 2023 saakka. 

– Meillä on ollut todella hyvää yhteistyötä. Siihen kokonaisuuteen kuuluvat Arto Tolsa -areenalla pelattavat KTP:n kotiottelut, Kaks7 Cafe & Bar sekä tietysti Meripäivät. Koronapandemiasta huolimatta on myyntiä ollut kivasti, Hartwallin myyntiedustaja Leena Siekkinen kertoo.

– Totta kai Meripäivät on iso myyntivaltti yhteistyössä, mutta tekisimme yhteistyötä ilman Meripäiviäkin. Nythän ei ole kahteen vuoteen niitä pystytty järjestämään, mutta toivotaan, että taas ensi kesänä festarit saadaan järjestettyä, hän jatkaa.

Suosituimmat ottelutapahtumissa juotavat virvoikkeet ovat perinteisiä aikuisten juomia, kuten olutta ja lonkeroa, mutta myös alkoholittomat juomat löytävät hyvin ostajansa.

– Käymme tuotteistusta läpi otteluihin liittyen KTP:n puheenjohtaja Jukka Mustosen ja Kaks7:n osalta Hanna Espon kanssa. Ehkä ylllättävintä on se, että ottelutapahtumissa erilaiset limonadiperheet, kuten Pommac ja vadelmalimonadi, löytävät kuluttajansa. Lisäksi kesähelteillä kauppansa tekee perinteiset Jaffa, Vichy ja makukivennäisvedet, Siekkinen sanoo.

[caption id="attachment_15468" align="alignnone" width="300"] Hartwallin myyntiedustaja Leena Siekkinen on mielissään KTP:n kanssa tehtävästä yhteistyöstä.[/caption]

Siekkisen mielestä jokaisessa yhteistyössä on aina kehitettävää. Hänen mielestään viinien myyntiä voisi kehittää entisestään.

– Viinipuoli antaa paljon mahdollisuuksia. Esimerkiksi punaviinin myyminen pikkolopullosta olisi kiva lisäys tuoteperheeseen ja miksei vaikka valko- tai kuohuviiniä pillin kanssa, Siekkinen tuumaa.

Siekkisen mukaan oli harmillista, että KTP:n miesten edustusjoukkue putosi Veikkausliigasta Ykköseen. Hän toivoo, että yleisö löytää sarjatason muuttumisesta huolimatta hyvin paikalle. Siekkinen itsekin lupautuu tulla katsomaan vihreävalkoisten edesottamuksia alkavalla kaudella.

– Minun piti tulla katsomaan kotiottelua jo viime vuonna, mutta altistumiseni takia jouduin silloin sen jättämään väliin. Nyt tulevana kautena on uusi yritys tulla katsomaan, Porvoossa asuva Siekkinen toteaa.