KTP taipui EIF:lle

KTP:n kuluvan harjoituskauden toinen valmistava ottelu päättyi 1–2 (1–1) -tappioon EIF:lle. KTP:n ainokaisen maalin viimeisteli Michael Ogungbaro ensimmäinen puoliajan loppuhetkillä.

KTP sai otteluun ikävän alun, kun Ogungbaron maalivahti Anton Lepolalle tarkoitettu syöttö jäi vaillinaiseksi ja Adam Larsson pääsi väliin karaten läpiajoon. Larsson ei moista paikkaa jättänyt hyödyntämättä ja siirsi tammisaarelaiset johtoon jo kolmannella minuutilla.

EIF hallitsi ensimmäisen 45-minuuttisen ensimmäistä puoliskoa, mutta keltaisessa peliasussa pelannut kotkalaisjoukkue onnistui pitämään vastustajansa pois todellisilta maalipaikoilta. KTP pääsi peliin paremmin mukaan jälkimmäisellä puoliskolla. Ensimmäisen potentiaalisen paikkansa joukkue sai 37. minuutilla, kun Santeri Stenius löysi syötöllään toisesta aallosta tulleen Joakim Joutjärven, joka laukoi vain hieman vasemmalta ohi maalin.

KTP:n tasoitusmaali syntyi 45. minuutilla kulmapotkusta, kun Ogungbaro kuittasi avaushetkien virheensä puskemalla tyylipuhtaasti pallon vasempaan alakulmaan.

Toisella puoliajalla EIF hallitsi kenttätapahtumia ja KTP joutui sinnikkäästi puolustuskannalle. Tilanne korostui tunnin pelaamisen jälkeen, kun KTP suoritti samaan aikaan peräti viisi vaihtoa. Isäntien hallinta tuotti tulosta lopulta 78. minuutilla, kun Arttu Sivosen poikittaissyötöstä Selim Snabb sai sijoittaa pallon maaliin.

KTP sai kuitenkin kirivaihdetta silmään viimeisen 10 minuutin aikana. Kolme erikoistilannevapaapotkua ja yksi kulmapotku eivät kuitenkaan tuottaneet tulosta. Erikoistilanteista paras tilanne oli 86. minuutilla Thomas Agyirille, joka laukoi 20 metristä yli maalin. Steniuskin pääsi yrittämään maalintekoa suorasta hyökkäyksestä 89. minuutilla, mutta EIF:n maalivahti Mehdi El Moutacim torjui laukauksen kulmapotkuksi.

Ensi viikon lauantaina KTP:llä käynnistyy Ykköscup kotiottelulla sarjanousija PEPOa vastaan.

KTP:n kokoonpano: Lepola -> 61’ Varis Lehtiranta -> 61’ Silvo Ogungbaro Nurmos -> 61’ Paavola -> Finnäs Finnäs -> 61’ Lindholm Leinonen Lindfors ->46’ Ramandigaye Laaksonen ->46’ Agyiri Borg ->61’ Hyppönen Joutjärvi Stenius