FC KTP Kotka ry

KTP kerää vihreävalkoisia muistoja

KTP täyttää ensi vuonna 95 vuotta. Haluamme jatkuvasti kehittää viestintäämme ja sen johdosta ensi vuoden puolella on luvassa paljon uudistuksia. Yksi uudistuksista on juttusarja, joka kantaa nimeä Sen miä muistan, jossa käydään läpi ikimuistoisia otteluita, tarinoita, hetkiä, jotka ovat olleet merkityksellisiä koko seurayhteisölle.

Tämän johdosta pyydämmekin teiltä hyviä muistoja omista kokemuksistanne vihreävalkoisten matkassa. Se voi olla jokin yksittäinen hetki yksittäisestä pelistä, se voi olla hieno maali tai tunne-elämys, jonka olet vuosien saatossa kokenut KTP:n ottelussa.

Tarinoista räätälöidään juttusarjakokonaisuus, jossa haastatellaan takavuosien pelaajia, valmentajia ja seuratoimijoita. Juttusarjan ensimmäinen osa ilmestyy loppiaisen jälkeen. Muistoja otetaan vasta aina helmikuun loppuun saakka. Tarinasi ei tarvitse olla pitkä, mutta tärkeintä on se, että siinä välittyy jokin tietty elämys, kokemus tai muisto vihreävalkoisten parissa.

KTP:n historia on täynnä värikkäitä käänteitä: maukkaita mestaruuksia, sarjanousuja sekä myös karvaita pettymyksiä. Tarinasi voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen jenna.halmetoja(a)fcktp.fi.

Tehdään tästä juttusarjasta yhteisten muistojen kokemus.