Kärkikamppailussa päädyttiin pistejakoon

KTP ja Jaro eivät saaneet ratkaistua paremmuutta syksyisellä Arto Tolsa Areenalla, vaan pisteet jaettiin 1-1 tasapelillä. Ottelun alku lupaili kotijoukkueelle kuitenkin enemmän. KTP loi vaarallisia tilanteita liukuhihnalta ja verkko pöllysi jo seitsemännellä minuutilla. Pallo pysyi kuin liimattuna kotijoukkueen Zakaria Beglarishvilin jalassa ja nousunsa jälkeen hän vapautti Antti Mäkijärven keskeltä maalintekoon. KTP dominoi peliä myös maalin jälkeen ja peli alkoi tasoittua vasta puolen tunnin pelin jälkeen. Ensimmäisen jakson lopulla Jaron Severi Kähkönen pääsi laukomaan ilmasta seitsemän metrin etäisyydellä maalista, mutta kova laukaus viuhui niukasti yli maalin. Tauon jälkeen kentällä oli vain yksi joukkue. Jaro otti pallonhallinnan itselleen ja KTP passivoitui pahasti. Lopulta 67 minuutilla Jaron painostus palkittiin. Jaro pääsi pelaamaan pallon luvattoman helposti omasta päästä kahdella syötöllä Anthony Olusanyalle rangaistusalueen rajalle. Täysin vapaaksi kätetyn Olusanyan laukaus livahti oikeaan alanurkkaan ohi paikoilleen jähmettyneen maalivahti Anton Lepolan. Jaron tasoitusmaalin jälkeen peli tasoittui, mutta ensimmäisen puoliajan kaltaiseen terävään hyökkäyspeliin ei enää kyetty. KTP loi vaarallisimmat tilanteensa kulmapotkuista, mutta Emil Öhberg Jaron maalilla sai Ruxin puskut kiinni. Myös vierailla oli lopussa vaarallisia erikoistilanteita, mutta tällä kertaa Lepola ehti pallon tielle. KTP puolusti omalla rangaistusalueellaan erittäin tiukasti läpi ottelun, ja suurin osa Jaron laukauksista päätyivät puolustajien blokkiin. Ottelun jälkeen molemmat valmentajat olivat suhteellisen tyytyväisiä pisteeseen, mutta AC Oulun samanaikainen voitto Mikkelistä aiheutti sen, että kärki karkasi Jarolta neljän ja KTP:ltä viiden pisteen päähän. Joukkueet ovat nyt kohdanneet toisensa kertaalleen ja KTP avaa syyskierroksensa kotiottelulla sarjajumbo SJK Akatemiaa vastaan maanantaina 7.9. klo 18:30. KTP: Lepola, Bonet, Ogungbaro, Voutilainen, Mäkijärvi (76’ Eerola), Agyiri, Zaka (76’ K. Kolsi), Mika (67’ Onyeanula), Ojamaa, Ramadingaye, Ollila Lisää pelikuvia