Savolaiset hakivat kolme pistettä Kotkasta - Lopputulos 2-3

Perinteiset Kaakon seurat KTP ja MP kohtasivat ensimmäisen kerran sarjapeleissä sitten kauden 2017. Kauden ensimmäinen kotivoitto antaa edelleen odottaa itseään. KTP:n alkukaudesta erinomaisesti toiminut puolustus petti toisella puoliajalla ja vierasjoukkue MP käänsi KTP:n hallitseman pelin upeaksi vierasvoitoksi. Vieraat siirtyivät johtoon kahdeksannella minuutilla, kun Joonas Nissisen veto kimposi kotijoukkueen Paavo Voutilaisen kautta epäonnekkaasti maaliin. Alkukaudella hienoja otteita maalilla esittänyt Anton Lepola oli tilanteessa vailla mahdollisuuksia. 25 minuutin kohdalla uudella pelipaikalla oikeana pakkina pelannut Matias Lindfors leikkasi keskelle ja syötti Thomas Agyirille. Agyiri tsippasi pallon puolustuslinjan taakse ja salamana paikalle viilettänyt Antti Mäkijärvi sijoitti pallon ykkösellä maalin kattoon. Aivan ensimmäisen jakson lopulla KTP:n Anton Eerola kaadettiin rangaistusalueella ja Zakaria Beglarishvili pääsi yrittämään johtomaalia pilkulta. Vierasjoukkueen maalivahti Jonne Uronen ei lähtenyt aavistelemaan vaan liimasi kylmästi Beglarishvilin keskelle suuntautuneen "Panenkan". Beglarishvili pääsi hyvittämään epäonnistuneen rangastuspotkun nopeasti. 53 minuutilla Anton Eerola pudotti MP:n epäonnistuneen purkupallon Zakalle, joka laukoi pallon tarkasti alanurkkaan. KTP hallitsi peliä mielinmäärin, mutta kesken painostuksen Tuomas Ollilla menetti pallon kohtalokkaasti Joonas Nissiselle, joka syötti Antti-Ville Räisäsen 2-1 hyökkäykseen. Kotijoukkueen Hindrek Ojamaa onnistuu peittämään syöttölinjan, mutta Räisänen päättää pitkän spurtin tarkaan laukaukseen alakulmaan. KTP:n ote herpaantui tasoituksesta, ja muutaman minuutin päästä palloa kaivettiin taas oman maalin perukoilta. Vieraiden Walid Abdelalin keskitys karkasi luvattoman helposti Anton Lepolan käsistä, ja Aatu Mannisella oli helppo työ viimeistellä loppulukemat 2-3. KTP otti pelinhallinnan uudelleen, mutta johtoaseman jälkeen MP saattoi vetäytyä pallon alle, eikä keinoja mikkeliläisten puolustuksen murtamiseen enää löydetty. Vaikeahkon alkukauden jälkeen MP nappasi toisen peräkkäisen voiton ja siirsi paineet putosmistaistelussa muiden joukkueiden harteille. KTP:n kapteeni David Ramadingaye sai kauden neljännen varoituksen ja on pelikiellossa seuraavassa pelissa Tammisaaressa EIF:ä vastaan. KTP: Lepola, Ruxi, Voutilainen, Vesiaho, Ollila, Agyiri, Ramadingaye, Lindfors (65’ Ojamaa), Mäkijärvi, Zaka (81’ Kolsi), Eerola (58’ Usta).