KTP otti Cup-pisteet Myllykosken Pallolta

Tihkusateessa pelattu MYPA:n ja KTP:n välinen Suomen Cupin ottelu ei tällä kertaa kohonnut klassikkojen joukkoon. MYPA oli saanut haalittua viime hetkellä uusia vahvistuksia Juuso Laitisen ja Arjan Goljahanpoorin liityttyä joukkueeseen. KTP:llä Zakaria Beglarishvili otti ensimmäistä kertaa paikan avauskokoonpanossa. Hyökkääjäpulasta johtuen piikkipaikalla avasi Matias Lindfors. Ensimmäinen puoliaika mentiin KTP:n komennossa. Etenkin Beglarishvilille pelattiin  ensimmäisen puolituntisen aikana useampikin vetopaikka. MYPA:n paras maalipaikka pelattiin Titinholle, jonka alanurkaa tavoittelevan laukauksen Anton Lepola torjui kulmapotkuksi. Myös Antti Mäkijärvi pääsi kokeilemaan maalintekoa, mutta myös Tomas Turunen kotijoukkueen maalilla oli terävänä. KTP siirtyi ansaittuun 0-1 johtoon aivan ensimmäisen puoliajan lopulla. Antti Mäkijärvi pystyi kaadettunakin pelaamaan pallon rankkarialueen kaarella odottavalle Beglarishvilille, jonka kierteinen laukaus vasempaan ylänurkkaan oli tarkka. Maali oli georgialaiselle ensimmäinen KTP-paidassa. Toinen puoliaika oli huonotasoinen ja sekava. Kumpikaan joukkue ei päässyt kunnon maalipaikoille, eikä olisi maaleja ansainnutkaan. KTP otti kentälle Taaniel Ustan ja Kimi Kolsin. MYPA yritti herätellä takaa-ajoa uuden kaksikkonsa Laitisen ja Goljahanpoorin voimin. Lopulta KTP otti tarvitsemansa 0-1 rutiinivoiton. Voitollaan KTP varmisti jo jatkopaikkansa Suomen Cupissa. Ennen neljännesvälieriä kohdataan vielä kuitenkin MP Mikkelistä. MP hävisi tämän viikonlopun kierroksella EIF:lle, joten Mikkeläiset tarvitsevat Kotkasta vähintään yhden pisteen jos haluavat olla varmasti jatkossa. Ottelu Arto Tolsa Areenalla pelataan lauantaina 22.2. kello 14.