KTP niukkaan voittoon EIF:stä

Miesten Suomen Cupin toisen kierroksen otteluun KTP lähti hyvistä asetelmista. Takana oli vierasvoitto Musan Salamasta ja muutama loukkaantumisista kärsinyt pelaaja oli saatu takaisin riviin. EIF oli hävinnyt avauskierroksen ottelun Gnistanille maalein 0-4, joten tammisaarelaisten vire oli otteluun lähdettäessä arvoitus. KTP aloitti pelin hyvin, ja jo ensimmäisen vartin aikana Tuukka Kurki pääsi muutamaan otteeseen hätyyttelemään EIF-maalia. Myös oikealla laidalla pelanneelle Hindrek Ojamaalle pelattiin hyvä maalipaikka, mutta vielä ei maalia saati aikaiseksi. Reilun puolen tunnin kohdalla vetopaikalle pääsi Matias Lindfors, ja seuranneen kulmapotkun jälkitilanteessa Valtteri Vesiaho sai oman puskupaikkansa. Viisi minuuttia ennen puoliaikaa KTP joutui ottamaan David Ramadingayen pois keskikentän keskustasta, ja hänen paikkansa otti Kimi Kolsi. Vaikka maaleja ei ensimmäisellä puoliajalla nähtykään, oli kotijoukkueen peli verrattain valmiin ja ehjän näköistä. Toinen puoliaika käynnistyi lempeässä räntäsateessa. KTP jatkoi pallonhallintaansa, ja palkinto yrityksestä saatiin jo viiden minuutin jälkeen. KTP sai kulmapotkun, ja jälkitilanteesta Thomas Agyiri pääsi laukomaan vastapalloon rangaistualueen ulkopuolelta. Veto ei ollut kova, mutta sitäkin tarkempi, ja KTP siirtyi ansaitusti 1-0 johtoon. Eikä aikaakaan kun kotijoukkue iskee toistamiseen. KTP:n nopea hyökkäys pelataan laidalta Kimi Kolsille, joka laukoo lähes samoilta jalansijoilta mistä Agyiri oli osunut muutamaa minuuttia aiemmin. Veto on jälleen tarkka ja kanadalaisvahti Fillion EIF:n maalilla on voimaton. 2-0 maalin jälkeen räntäsade yltyi entisestään. KTP:n vaihtaessa reilun kymmenen minuutin sisällä peräti viisi pelaajaa, pääsi myös EIF peliin mukaan. EIF painostus poiki myös kavennusmaalin kun Simon Lindholm avasi maalitilinsä tämän vuoden Cupissa. Lopussa KTP joutui ottavaksi osapuoleksi EIF:n hallitessa kenttätapahtumia, mutta tasoitusmaalia eivät tammisaarelaiset saaneet aikaiseksi. KTP siis jatkaa Suomen Cup-taivaltaan puhtaalla pelillä. Ensi lauantaina Arto Tolsa Areenalle saapuu Gnistan Oulunkylästä. KTP: 1 Anton Lepola, 2 David Ramadingaye (21 Kimi Kolsi 46’), 3 Matias Lindfors, 4 Paavo Voutilainen, 6 Valtteri Vesiaho, 10 Antti Mäkijärvi (8 Niklas Leinonen 70’), 14 Tuomas Ollila, 16 Tuukka Kurki (Nico Pietiläinen 64’), 17 Ruxi, 18 Thomas Agyiri, 20 Hindrek Ojamaa (13 Matias Paavola 66’)