HJK ei antanut armoa KTP Naisille

KTP oli yllättää HJK:n viime vuoden cupissa, ja lähti rohkeasti hakemaan positiivista tulosta myös tällä kertaa. Alla oli ruma tappio Tikkurilan Palloseuran vieraana, joten ottelussa oli vihreävalkoisille pelkästään voitettavaa. Myös HJK oli hävinnyt vantaalaisille, joten molemmat joukkueet olivat lohkossaan vielä pisteittä. HJK:n naiset ottivat pelin haltuunsa heti alusta alkaen. Klubi avasi maalitilinsä jo ottelun seitsemännellä minuutilla, kun Emmaliina Tulkki pääsi melko vapaasti puskemaan pallon kulmapotkusta maaliin. Ja lisää tuli heti kahdeksannella minuutilla, kun Eveliina Parikan kaukolaukaus upposi Sonja Leinon selän taakse. Lukemat jo 0-2 ja ottelu näytti ratkenneen ennen kuin se ehti kunnolla edes alkaa. Kolmas klubimaali tuli vain viisi minuuttia myöhemmin, kun Emmaliina Tulkin maannuoliainen painui KTP-maalin takakulmaan. Neljättä HJK:n maalia saatiin odottaa sentään minuutille 23. asti. KTP puolusti kulmapotkun jälkitilanteen löysästi, ja Wilma Sjöholm pääsi tuikkaamaan irtopallon kotkalaismaaliin. Emmaliina Tulkin kolmas, ja samalla HJK:n viides maali nähtiin hetkeä vain myöhemmin. Makkarajonoon lähdettiin siis 0-5 tilanteessa, ja toinen puoliaika tulisi olemaan lähinnä kosmetiikkaa. Toisen puoliajan alkajaisiksi Sonja Leino venyi muutamiin hyviin torjuntoihin. Toki Leino teki jo ensimmäisellä jaksollakin sen mitä tehtävissä oli, mutta HJK-vyörytys vain oli liikaa. Seuraava vierailijoiden maali oli pistopallo puolustuslinjan taakse, jonka Eveliina Parikka tuikkasi KTP-maalin etukulmaan. Pelikellossa oli kuudennen maalin syntyhetkellä 57-minuuttia. Reilun tunnin kohdalla oltiinkin jo 0-7 tilanteessa, kun myös Fanni Pietikäinen kirjautti itsensä ottelutilastoihin. Hetken päästä HJK murtautui oikealta laidalta, ja matalan keskityksen pamautti maaliin jälleen Emmaliina Tulkki. Kymmenen minuuttia ennen täyttä aikaa Essi Sainio onnistui suoraan kulmapotkusta, ja ainoaksi loppuhetkien jännityskohteeksi jäi se, saako HJK kymmentä maalia täyteen. Kaksinumeroisia tappiolukemia eivät KTP-naiset joutuneet sentään kärsimään, mutta loppulukemat 0-9 eivät paljoakaan jossiteltavaa jättäneet. KTP: 1 Sonja Leino, 3 Aada Niskanen (17 Ilona Repo 56’), 4 Sara Korpela, 5 Anni Eriksson (18 Roosa Päivähonka 69’), 6 Pihla Marin, 13 Selma Harju, 14 Nelli Parikka, 15 Emmi Pakkanen, 16 Iida Eriksson, 23 Annika Pasi, 24 Henni Hyyrynen (9 Ida Pynnönen 54’)